Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Aasin persettä metsästämässä

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
11 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 14/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Internet tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Internetistä löytyy kaikkea. Tämä on kuvaus eräästä tiedonhakuseikkailusta. 8 345 lukijaa, joista 562 eli 7% on antanut arvosanan ().

Aasin persettä metsästämässä

Aasin perse

Olin tekemässä nettiin vanhaa tuttua Kiinnitä aasille häntä -peliä. Perinteisessä versiossahan pelaajan silmät sidotaan, hänen käteensä annetaan aasin häntä ja nasta, ja hän yrittää tökätä sen seinällä olevan aasin kuvan ahteriin oikealle paikalle. WWW-versiossa klikataan kuvaa jossa aasi oli hetkeä aikaisemmin ollut, mahdollisimman nopeasti ja lähelle sitä paikkaa.

En ole erityisen näppärä piirtämään ja ajattelin että ehkä netissä olisi vapaasti kopioitavissa valmis kuvakirjasto aasien takapuolista, tai edes jonkinlainen pohja josta voisi muokata sopivan kuvan. Ainakin kannatti yrittää.

Siispä Googleen ja Googlen kuvahakuun kuvia metsästämään. Koska haettu kohde oli nimenomaan kuva, kokeilin ensimmäisenä kuvahakua. Koska suomeksi on melken turha edes yrittää, laitoin ensin hakusanaksi donkey.

Löytyi muutama ihmisen kuva, muutama huumorikuva, joissa aasi oli noussut ilmaan kun hinattava kärry oli keikannut. Ja monta aasia. Mutta yksikään ei ollut sopiva; aasit eivät olleet piirrettyjä eivätkä koskaan takaapäin kuvattuja. No, ei se nyt tavanomaisin kuvakulma olekaan, mutta olisi voinut luulla että edes yksi. Mutta ei, ilmeisesti aasia on mahdoton kuvata muuten kuin päästä tai sivulta.

Siispä Googlen varsinaisen hakukonen kimppuun. Tarkensin hakua, kokeilin hakusanoiksi donkey, ass, back, rear ja picture. Ass oli siitä erinomainen sana että se tarkoittaa sekä ahteria että aasia.

Ensimmäinen hitti otsikolla 'Licking dirty balls of a donkey's ass fucking'. Ei uskosi mitä kaikkea sitä jotkut haluavat ja mihin toiset pystyvät aasiensa kanssa. Minulle tuli ensin paha olo, sitten paha mieli. Päätin ottaa picturen pois hakuehdoista.

Alku vaikutti lupaavalta, löytyi peli jossa piti hakata aasin persettä. Grafiikka olisi kelvannut mutta missään ei sanottu että kuvaa saisi ottaa ja ikävät ©-merkit hätistivät tunnollisen tiehensä. Seuraavaksi opin että meidän aasi on kesytetty afrikkalaisesta villiaasista (Equus asinus) ja että sen säkäkorkeus on 1,25 metriä. Se elää 25-50 vuotta ja jaksaa juosta 50 km/h nopeudella. Ei kuvia aasien takapuolista.

Löysin animaation steppaavasta aasista joka samala laski numeroita yhteen. Löysin aasin määritelmän. Löysin useampia aasifarmeja sekä aasien pienoismalleja markkinoivia yrityksiä. Löysin jopa Yahoosta keskusteluryhmän jossa vaihdellaan aasien kuvia. Mutta ahterikokoelmaa en löytänyt. Paitsi pornosivuita mutta niiden aasinpersekuvat olivat julkaisukelvottomia edes raskaasti käsiteltyinä, ja varmaan nekin olivat copyright-materiaalia. Vaikka en nyt pahemmin usko että niiden kuvaajat tulisivat minulta oikeuksiaan penäämään.

Selasin kymmeniä sivuja. Olin päättänyt onnistua. Ja lopulta onnistuinkin! Joku Plymouthista Ohiosta oli ottanut harrastuksekseen kerätä kuvia aasien takapuolista. Kokoelma oli toistaiseksi suppeahko, viisi kuvaa, mutta ymmärrän sen kun otetaan huomioon se kuinka vähän kelvollista materiaalia loppujen lopuksi on tarjolla. Otin vapauden lainata yhtä pohjaksi omalle piirrokselleni.

Mikään inhimillinen – tai epäinhimillinen – ei enää minua hämmästytä.

-Aapo Puskala, 20.9.2001

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
10 tuoreinta kommenttia 35:sta. Näytä kaikki kommentit
Kommentit
#1773

HeeHH!! Itse kyllä törmännyt samaan ongelmaan... tosin ei aasinperseiden kanssa, mutta jotain “tavallista” etsimässä ja tulos on jotain scifiä tai pervoa :D mutta aasin hanurin kuvan saat NallePuheista siis Disneyn sivuille :)

-aasinhanuria metsästämässä!?, 27.2.2005

#1989

No, olisit vain ottanut kuvan minun perseestäni! Tai leikkinyt Kiinnitä aasille häntä -leikkiä perseelläni. Tai ehkei tuo ollut hirveän hyvä idea.

-donkey, 19.5.2005

#2057

mää katoin sen “hakkaa aasin persettä” pelin ja se “aasi” näytti kyl must enemmän hevoselta. ei muuta

-Bellatriks. L, 15.6.2005

#2212

Googletin elämäni suuntaa ja törmäsin aasin ahteri -keskusteluun. Lämmittää hetken mieltä ja antoi aasimaisen olon.

-Jurppii, 25.7.2005

#2418

erikoisilla hakusanoilla “Jurppii” on suuntaa elämälleen ettinyt..

-sporttila, 4.10.2005

#2457

Eikös aasinhännänkiinnityspelissä aasi kuvata sivulta päin? Tais olla vaan omaa uteliaisuuttas tuo etsiminen ;)

--h, 22.10.2005

#4814

hakusana aasinhäntä vois olla parempi

-aasinhäntä, 2.3.2007

#7958

kello ja aasinpeli

-appelssiini, 1.3.2008

#8123

hieno voisko ton tulostaa?

-ismo laitela, 14.3.2008

#13403

Hello! baakddc interesting baakddc site!

-tuuiiwtr, 16.3.2010

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Internet tai muista aiheista.