Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Seksi seksinä vai tunteella?

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
Päivän sana: iibis: eräitä haikaralintuja
8 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 15/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Rakkaus, seksi tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Toisille seksiin ei tarvita tunteita, toisille niitä on vaikea erottaa. Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat ovat tyypillisemmin miehiä, jälkimmäiseen kuuluvat naisia. 8 066 lukijaa, joista 778 eli 10% on antanut arvosanan ().

Seksi seksinä vai tunteella?

Olen tässä elämänpolulla oppinut yhtä ja toista, ja juuri tuli mieleeni, miten erilaisia ovat yleensä miehet ja naiset seksin suhteen.

Naiset ovat enemmän sellaisia, jotka tarvitsevat muutakin seksiin, kuin pelkän seksin. Kuten oma ajatusmaailmani on sellainen, että pitää ensin tuntea yläpäätä, ennen kuin haluaa tutustua alapäähän. Ja lähes kaikki tuntemani naiset ajattelevat siten.

Nainen tarvitsee siihen tunnetta, eli siihen ei riitä pelkkä tieto, että vain seksiä seksin takia. Kylmää teknistä suoritusta. Paineiden purkamista.

Miehille yleensä riittää se, että siinä on nainen. Sen huomaa jo siitäkin, kun on lukenut treffipalstoja, jutellut chatissa ja livenäkin kyseisestä asiasta miesten kanssa niin he ovat suoraan kertoneet miten asia on. Moni mies on kertonut, että ei halua edes halata, kunhan vain saa. Ei siis mitään hellyyteen liittyvää.

On hyvin paljon miehiä, joille ei merkkaa naisen olemus, ulkomuoto, ikä, siviilisääty tai se, että onko korvien välissä mitään, kunhan vain siltä naiselta saa.

Ja ravintoloissa tuo ilmiö tulee todistetuksi varmaan joka ilta. Ne viimeiset miehet, jotka ovat olleet hakupäällä sänkyseuraa etsien, ja ovat jääneet ilman, yrittävät valomerkin jälkeen vielä niitä kaikista humalaisimpia eikä välttämättä enää mitään nuoriakaan naisia, kunhan vain saisivat sitä mitä ovat etsimässä. Eli heille tuntuu sillä hetkellä kelpaavan kuka tahansa kaksijalkainen, joka on homo sapiens merkkiä nainen.

Toki on poikkeuksiakin kummallakin sukupuolella, eli en voi sanoa, että kaikki naiset ovat juuri sellaisia, tai kaikki miehet.

Mutta tälläistä on elämä… tällä hetkellä…

-Päivi, 13.10.2004

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
10 tuoreinta kommenttia 47:sta. Näytä kaikki kommentit
Kommentit
#3987

Niin kai se vähän on... Itse voin kyllä sanoa, etten tarvitse seksiin minkäänlaisia tunteita mukaan, jos toinen osapuoli on riittävän puoleensavetävä ulkoisesti.

-nainen, 25.12.2006

#4100

Enpä menisi moittimaan miehiä tuollaisesta käyttäytymisestä!! Pystyy sitä nainenkin samaa asiaan syyllistymään... Eikä mielestäni ole mitään pahaa siinä että ottaa seksin seksinä jos ei muuta ole vailla. Eri asia on sitten jos elättelee toiveita jostain muustakin!!!

-viivi, 10.1.2007

#5607

Sanoisinko, että tämä kirjoitus halventaa sekä miehiä, että naisia...

Omalla kohdallani se, että seksiin ryhtyy lähtee tunteesta. Seurustellessa seksi ei aina aiheuta niin suuria tunteita. Mukavuuden tunnetta, nautintoa ja läheisyydentunnetta. Mutta ei sen rakkauden omasta mielestäni tarvitse aina seksiä harrastettaessa leiskua.

Itselläni seksissä on kaksi puolta. Fyysinen ja psyykkinen.

Jos kumppanini tuntee itsensä halukkaksi ja tunteet palavat siinä määrin, että haluaa rakastella ja saada siitä henkistä nautintoa, mutta itsestä ei siltä tunnu, otan kyllä vastaan sen fyysisen nautinnon ja saan tällä vielä kumppanilleni hyvän olon henkisesti vaikka se ei itselle sillä hetkelle niin paljoa merkitsekään.

Seksi lähtee tunteesta, mutta myös esimerkiksi toisen parhaan ajatteleminen on positiivinen tunne, jonka vuoksi pelkän fyysisen nautinnon perään kannattaa mennä. :)

-Nuori filosofi, 26.5.2007

#5612

Aika lapsellinen kirjoitus. Ehkä kannattaisi myös hiukan miettiä, minkälaista seuraa löytyy sieltä baareista, treffi-ilmoituksista ja “vonkaus-chateista”. Muutenkin lähinnä kapeakatseista yleistämistä ja huvittavaa minä-keskeisyyttä.

“On hyvin paljon miehiä, joille ei merkkaa naisen olemus, ulkomuoto, ikä, siviilisääty tai se, että onko korvien välissä mitään, kunhan vain siltä naiselta saa.” Tämäkin on todella “mielenkiintoinen” toteamus, varmasti moni nuorimies innostuu lihavasta, haisevasta ja vanhasta naisesta. Kunhan siltä vain saa.

Ilmeisesti olet lyönyt miesten suhteen takapuolesi useamman kerran kiveen tai vain muuten pettynyt miehiin? Helpottiko kirjoittamasi vuodatus? :)

-naiset sitä, miehet tätä, 27.5.2007

#6432

Joopa joo, olenko siis oikeasti mies, kun mun mielestä seksiin ei tarvita muuta tunnetta kuin himoa? Toki seksi rakkaan kanssa on mukavaa, mutta vieraan kanssa...WOW!!!

-Mimmi, 9.9.2007

#7391

Itse olen vielä sen verta nuori etten vielä kertaakaan ole yhdyntää harrastanut, eikä minulla siihen mikään kiire olekkaan.

Olen tyttöystävällekkin sanonut sen että “sitten vasta kun hän sitä haluaa” ja sittenkin kun hän alkaisi olemaan sillä kantilla että olisi valmis niin siltikin kyllä aion kysyä häneltä onko hän aivan varma että haluaa sitä...

-Naista pitää kunnioittaa, 14.12.2007

#8919

No mulle ei kyllä riitä pelkästään että painelemaan pääsee. Kyllähän se seksi tuntemattomankin kanssa onnistuu, koska yleensä ihmisten tavattua heillä on heti jotain kitkaa jos he vaan ymmärtävät toisiaan. Tarviiko sitä kitkaa muka rakentaa? Tosin se on eriasia harrastaa seksiä näiin kun se että tuntee ihmisen ensin. Ja yleensä kun seurustelen ja haluan pidempää suhdetta niin seksi ei sovi heti alkuun ehkä noin kuukauden tuntemisen jälkeen vasta tai vaihtelee paljon suhteesta js kuinka paljon on yhdessä. Joo en varmaan saanu sanottua täysin mitä tarkoitin. En oikee osaa pelkkään tekstiin purkaa asiaa

-nixoni, 3.7.2008

#9400

mäkin ajattelen noin ei ole viisasta että miehet ajattelevat koko ajan vain ja ainoastaan seksiä jos ne ajattelee urheilua niin silloinkin seksinä rahaa ajatelessaan huoria JA seksiä naista ajatellessaan seksiä aina vain ja ainoastaan seksiä ja nykyään on paljon myös porukkaa jotka jos ei saa haluamaansa he raiskaavat viattoman nais paran ja silloinkin harvemmin naiset uskaltaa kertoa asiasta kenellekkään auttakaa naisia JA MIEHET AJATELKAA MUUTAKIN KUIN VAIN JA AINOASTAAN SEKSIÄ

-,naisten puolesta, 12.8.2008

#9607

Tämä ei kylläkään varmasti kaikkiin miehiin (eikä naisiinkaan) päde...

Mutta tosiasiahan on, että siitä “pelkästä seksistä” miehet tykkäävät prosentuaalisesti enemmän kuin naiset. Ehkä siksi näitä vain seksin perässä olevia miehiäkin on enemmän. Rohkean silti epäillä, etteikö monet heistäkin mieluummin haluaisi rakastella rakastamansa ihmisen kanssa mieluummin kuin “jonkun vaan”.

-Deku, 31.8.2008

#14149

seksi on ihguuu

-xxccbberahizdfkhfdzk, 11.2.2012

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Rakkaus, seksi tai muista aiheista.