Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Täydellisiä rikoksia

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
11 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 16/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Muut tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Täydellisiä rikoksia on hauska suunnitella. 4 928 lukijaa, joista 575 eli 12% on antanut arvosanan ().

Täydellisiä rikoksia

Minulla on tapana suunnitella täydellistä rikoksia (jota ei kuitenkaan koskaan tehdä paitsi elokuvissa). Samoin harrastan porsaanreikien etsimistä säännöistä ja asetuksista. Lähinnä hauskaa on kuvitella erilaisia tapoja, joilla sääntöä voisi kiertää.

Oleellista ei ole sääntöjen rikkominen, vaan uusien, luovien keinojen keksiminen. Alla on muutama idea, lisää tulee kunhan punon lisää juonia.

Eurotilipyöristys. Kun markka vaihtui euroon, oli 1 euro 5,96 mk. Jos siirtäisi markkatililtä kolmea penniä eurotilille, pyöristyisi 3 penniä yhdeksi euroksi, vaikka on todellisuudessa vain hitusen yli poli. Näin voitaisiin tuplata rahamäärä pyöristyksessä. Näitä pennejä ja niistä kertyviä rahoa siirrettäisiin sitten 3 pennin erissä markkatililtä eurotilille, ja könttäsummana takaisin.

Pysäköintisakkohuijaus. Joka päivä näkee useita autoja väärin pysäköityinä. Olisi varsin yksinkertaista hankkia pysäköintisakkolappu ja monistaa sitä, mutta yhdellä erolla alkuperäiseen – laittaisi kaupungin pysäköintivalvontaviraston tilinumeron tilalle oman tilinumeronsa. Näitä sakkoja sitten jakaisi väärin pysäköityihin autoihin ja odottaisi kun rahaa kolisee tilille.

Ydinasehyökyaalto. Tsunamin aiheuttama valtava vahinko herätti minussa toisenlaisen rikosmahdollisuuden. Ensin pitäisi selvittää, minkäsuuruinen hyökyaalto vahingoittaisi New Yorkia tuntuvasti, ja kuinka kaukana rannikosta räjäytetty ydinlataus tämänlaisen tsunamin voisi saada aikaan. Jos matka on riittävän pitkä, voisi sillä kiristää rahaa – kunhan vain esittäisi asiansa riittävän uskottavasti. “Ellen saa ziljardimiljardia dollaria, räjäytän ydinlatauksen ja rannikkokaupunkinne kärsivät”. Yhdysvaltojen olisi käytännössä täysin mahdotonta seuloa koko merenpohjaa riittävän nopeasti.

-Aapo Puskala, 31.12.2004

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
10 tuoreinta kommenttia 16:sta. Näytä kaikki kommentit
Kommentit
#2673

Aapo tarkoittaa tuossa 3 pennin siirtämistä markkamääräiseltä tililtä euromääräiselle tilille, jolle kirjautuisi pyöristyksen jälkeen tasan 0,01 euroa, vaikka 3 pennin arvo on vain n. 0,00505 euroa. Tämä ei kuitenkaan ole käytännössä mahdollista koska tilit muunnettiin jo aikoja sitten kerralla euromääräisiksi.

-Kimble, 16.1.2006

#2907

Yks hyvä tapa saada perunaa ilmaseksi on ostaa yks peruna kerralla joka maksaa keskimäärin 2snt, joka siis pyöristetään nollaan. Siitä vaan sitten kehää pyörimään.

-Matti-92, 1.5.2006

#3313

-sika, 27.7.2006

#3359

ihan kiva xD

----xD, 15.8.2006

#3436

heh :D jotain noista vois kokeillakin..

-Timppa, 8.9.2006

#8478

Joo. Olen itse tykästynyt myös vastaavanlaisten juttujen kehittelemiseen, joskus myös kokeilemiseen. Tulos on ollut tilanteesta riippuen joka myösnteinen tai sit ei!:) Kytöt vaan on niin pirun tarkkoja nykyään ja vielä kun pienehköisessä kaupungissa asustan. He miltei ennelta arvaavat tekosemme ja osuvat näin ollen aina oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.Siis omasta mielestään. Minusta heidän olisi pitänyt kylläkin tekostemme hetkellä olla vaikka nukkumatin mailla. Mutta ei. putkaan sitä kiikutetaan vaan kiikutetaan ja päätä katuvasti aamusella, kankkusessa riiputetaan.

-Jophua Samola, 29.4.2008

#8989

Yks juttu on kans kun ennen nosti rahaa tililtä automaatista niin se raha ei heti hävinny tililtä ja jos oli kaksi pankkiautomaatti korttia Esim visa ja pankkiautomaattikortti ja tilillä olisi rahaa 200 euroa. Niin jos nostaa samaan aikaa niillä korteilla eri automaateista niin sai rahaa 400 euroa. Jotkut rikolliset jotka varastivat pankkikortteja tekivät näin. Jotain yli 20 vuotta sitten.

-nixoni, 10.7.2008

#9868

tämmönen suunnittelu ois kyllä just kivaa. suunnitella vaikka pankkiryöstö mutta ei koskaan sitä tee. suunnittelis kaiken pienintä yksityskohtaa myöten. sinänsä varkaana oleminen voisi olla hauskaa.

-SpXxwW, 22.9.2008

#9874

Itse olen ollut toteuttamassa miltei samankaltaista tempausta kuin mainitsemasi pysäköintisakkohuijaus. Tässä meidän huijauksessa, levitettiin ihmisten postilaatikoihin monistettuja lappusia, josissa pyydettiin ottamaan osaa, erääseen, tässä nyt kertomatta jäävään, keräykseen. Osallistumissumma oli vain 5 markkaa ja se piti toimittaa eräälle tilille. Pointti kyseisessä jutussa oli se, että summa oli minimaalinen ja jos tarpeeksi moni olisi huijaukseen langennut olisi tilille karttuva loppusumma ollut melkoinen. Kuitenkaan emme jaksaneet, emmekä olosuhteiden pakosta pystyneet jakelemaan keräyslappusia kuin noin sataan talouteen. Tilille summaa kertyi vain joitakin kymmeniä markkoja, mutta laajamittaisemmin toteutettuna tempaus olisi voinut hyvinkin olla tuottoisa:)

-Joshua Samola, 23.9.2008

#10046

Tuota ydinasehyökyaaltoa voisi soveltaa myös valtio, jos että vetäydy Irakista kuukauden sisällä BANG!

-Eezi, 14.10.2008

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Muut tai muista aiheista.