Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Yllätin tyttöni ja toisen miehen

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
Päivän sana: iibis: eräitä haikaralintuja
10 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 14/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Rakkaus, seksi tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Yllätin toisen miehen “tyttöystäväni” (kissanhoitajan) kanssa, ja tämä toinen mies pelästyi perinpohjin. 14 162 lukijaa, joista 1 147 eli 8% on antanut arvosanan (8+).

Yllätin tyttöni ja toisen miehen

Kun olin vielä Nokialla töissä viitisen vuotta sitten, menin kerran tekemään käytettävyystutkimusta Budapestiin vajaaksi viikoksi. Siihen aikaan asuin itsekseni kahden kissani kanssa ja kissat tietysti tarvitsivat hoitajaa matkan ajaksi.

Kysyin hoitajaksi erästä tuttua tyttöä joka piti kissoista, ja kaikeksi onneksi hän suostuikin. Kun matkan aika koitti, ohjeistin häntä lyhyesti ja sanoin, että hän saa tietysti vapaasti asua kodissani kuin omassaan, mikäli haluaa.

Matka meni kaikin puolin hyvin. Kun saavuin kotiin, huusin ovelta “Moi, tulin kotiin” ja muistaakseni mainitsin jotain tuliaisista. Löysin olohuoneen sohvalta aivan mielettömän pelästyneen näköisen nuoren miehen kalsareissa. Tyttö oli muistaakseni keittiössä. Poika luikki tiehensä kylmään yöhön varsin nopeasti. En kyllä toisaalta ihmettele, hänen näkökulmastaan vaikutin varmasti yllättyneeltä ja matkalta palanneelta (avio)mieheltä, joka yllättää naisensa kotonaan jonkun vieraan miehen kanssa.

En enää jaksa muistaa mitä tällaisesta oli etukäteen puhuttu tämän tytön kanssa, mutta hämärä muistikuva on, että hän olisi jotain tällaisesta pojastakin maininnut. Tietenkään en tiedä, mitä hän oli tälle pojalle sanonut. Missään nimessä en ollut enkä ole hänelle tästä vihainen, sillä hänhän teki työnsä oikein hyvin. Eihän tytöllä toisaalta mitään kiirettä pois ollutkaan, vaan rupattelimme vielä jonkin aikaa meillä tuon jälkeen ja naureskelimme tapahtuneelle. Hän oli muistanut, että palaan vasta päivää myöhemmin eikä sen vuoksi ollut vielä varautunut paluuseeni.

Mitä hepulle on sittemmin tapahtunut, en tiedä. Minulle kuitenkin jäi se käsitys, ettei tämä tyttö ehkä pitkästä suhteesta ollut erityisen kiinnostunut.

-Aapo Puskala, 18.2.2005

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
10 tuoreinta kommenttia 43:sta. Näytä kaikki kommentit
Kommentit
#3439

Sitä poikaa ei varmaan enää ton jälkeen ole teillä päin näkynyt.

-mä, 8.9.2006

#3464

hmm...onko nämä tarinat tosia? :D

-tyttö, 18.9.2006

#3650

HELMI, mahto pojalla olla jotain omalla tunnolla.. hehhaA:D:D

-situu, 20.10.2006

#4072

Heh, poikaparka...

-jesh, 6.1.2007

#4632

:D

Ihania kissoja sulla muuten Aapo!

-Sanna, 16.2.2007

#5508

Hauska stoori!

-Matti the Great, 11.5.2007

#8162

Jutun sattuma on sinänsä hauska, mutta se on kerrottu huonosti. Parempi ilmaisu olisi tehnyt oikeutta jutulle :)

-yöpöllö, 20.3.2008

#8916

Musta tää oli hyvin kerrottu mutta eikö sua haittaa se että missä ne on sitä seksiä harrastanu? Jollain erillisellä patjalla vai sun sängyssä

-nixoni, 2.7.2008

#11103

Täähän on IrcQuoteissa, onko tämä nyt kopioitu sinne vai toisin päin vai onko Aapo oikeen irkkuoteihiin päässy?

tuli hauska juttu mieleen. olin aikanaan matkalla unkarissa vajaan viikon, ja tarvin kissahoitajaa kun asuin sillon yksin. yksi tuttu tyttö tuli ja sanoin että saa asua täällä vapaasti kun mun koti oli lähempänä sen työtä kuin sen oma. kun palasin, huusin ovelta “moi, mä tulin, on sulle tuliaisia”. sitten menin olkkariin ja siel oli joku teinipoika kalsareissa aivan kauhuissaan :) se vissiin luuli että oon aviomies tms ja suunnilleen tapan sen

en kyl oo nähny niin pelästynyttä ihmistä sitä ennen tai sen jälkeen :)

-Tommi, 22.2.2009

#11108

Tommi, sama juttu, kerroin sen irkissäkin, ja joku pisti quoteseihin.

-Aapo, 22.2.2009

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Rakkaus, seksi tai muista aiheista.

Sinua saattaa kiinnostaa myös jokin seuraavista: