Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Käsittämätöntä lotrausta

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset

Pidätkö?


8 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 5/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Koti tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Mitä te siellä suihkussa oikein lotraatte? 4 873 lukijaa, joista 683 eli 14% on antanut arvosanan ().

Käsittämätöntä lotrausta

Olen usein ihmetellyt sitä, kuinka kauan ihmiset oikein jaksavat suihkussa lotrata. Tein siitä päivän kysymyksenkin ja sen tulokset olivat minulle yllätys.

Minusta suihkussa on pääosin aika typerää seistä. Paikkojen pesemiseen ei muutamaa minuuttia pidempään saa millään kulumaan. Vai kuinka antaumuksella te kainaloitanne siellä hinkkaatte? Ja mitä suihkussa enää paikkojen pesemisen jälkeen tekee? Seisoo siinä munasillaan tyhmän näköisenä, vesi kaljuun lotisten ja odottaa että vartti on kulunut? Tai sulkee silmät, kääntää kasvot kohti vesisuihkua, ynisee ja haroo käsillä kaljua kuin shampoomainoksessa ikään?

Vai onko niin, että hiustenhoito vaatii aikaa? Mutta kyllä sitä aika intensiivisesti saa kuontaloaan vispata että siihen noin kauan saa aikaa kulumaan. Tai ehkä kyse on jostain omituisesta nautiskelurituaalista josta en ole koskaan päässyt perille. Kenties hurjat, seksuaalisesti omavaraiset seksiorgiat?

Vettä Suomessa riittää, eikä se siitä kulu vaikka sitä kierrättääkin. Vedenpuhdistamot saavat hiukan lisää töitä. Kalleinta on varmasti se veden lämmittäminen. Vai otetaanko sitä usein puolen tunnin suihkuja kylmässä vedessä? :-)

Käsittämättömyydessään samaan katogoriaan yltävät enää Suomen Euroviisuvoitto ja Seiskan levikki.

-Aapo Puskala, 7.6.2006

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
Kaikki 32 kommenttia
Kommentit
#3091

Kieltämättä otsikon nähdessäni olin henkisesti valmistautunut lukemaan tulikivenkatkuista vuodatusta alkoholipolitiikkamme rappiotilasta tai viinan kiroista ylipäätään. Tätä taustaa vasten kyllä pysähtyi miettimään. Liekö hanniballectermäisesti tsiikaileva Aapo vedättänyt ajatuksia tähän suuntaan. Mehän itse asiassa väärinkäytämme myös vettä. Monissa maissa puhdas juomavesi ei mitenkään ole itsestäänselvyys. Vaikka sitä olisikin tarjolla riittävästi, voi hinta olla käsittämättömän kallis. Mutta ei meillä, joten turhamaisuuttamme lorotamme sitä kuutiokaupalla saippualla höystettynä viemäriin ja näin edistämme sinilevälauttojen Itämeren valloitusta.

-Orange, 7.6.2006

#3095

Itselläni menee n. 1-2 minuuttia, aina ei sitäkään. Minäkään en ymmärrä tätä turhaa veden lotrausta...

-~JerMy~, 8.6.2006

#3105

Oikeassa olet, mutta tunnustan, että multa menee se 10min siellä suihkussa. Että mitäkö teen? Peseydyn ja yritän herätä. Eli tosiaan ensin kylmä suihku ja sitten vasta pesulle. Kaippa siinäkin hetki menee.. Pitää lämmitellä, kun on ensin saanut niskaansa kylmäs suihkun. Ja jos ehdotetaan, että luovun tuosta tavasta niin ei tule kuuloonkaan. Alkaa enemmänkin nukuttamaan siellä kuumassa suihkussa.

-Miranda, 10.6.2006

#3112

Tunnustan: mä kuulun lotraajiin.

“Seisoo siinä munasillaan tyhmän näköisenä, vesi kaljuun lotisten ja odottaa että vartti on kulunut?”

Niin, itselläni ei ole munia tai kaljua. Suihkussa menee yleensä 45 min kun peset pitkät ja todella paksut hiukset ja harjaan ne suihkun alla (suihkun jälkeen menisi muuten toinen 45 min. kun niitä yrittäisi saada selviksi). Naisilla (miksei joillain miehilläkin) aikaa menee myös karvojen ajeluun. Mitä tulee suihkuveden lämpötilaan, peseydyn aluksi lämpimässä vedessä ja lopussa kylmän veden alla virkistyäkseni. Kovassa kiiressä ilman hiusten pesua selviän juuri ja juuri vartissa.

Jonkinlaiseksi puolustukseksi voin kertoa, että mulla on aspergerin syndrooma, joka ilmenee mm. onnettomana ajan ja paikan tajuna. Unohdun siis paikkaan jos toiseenkin ajattelemaan syntyjä syviä kellon juostessa eteenpäin. Sauna on paras paikka pohdiskeluun ja mun onkin pakko varata aina 2 peräkkäistä saunavuoroa (á 45 min.) taloyhtiön saunaan.

“Kenties hurjat, seksuaalisesti omavaraiset seksiorgiat?”

Näin naisena täytyy vastata, että hierova suihku on yksi kaikkien aikojen parhaista keksinnöistä ;o) Mutta se on sitten siihen 45 min. päälle...

-neiti X, 11.6.2006

#3116

Juu, kyl naisilla taitaa mennä miehiä enemmän aikaa suihkussa. Itsellä 20-30 minuuttia. Peseytyminen nyt hoituu muutamassa minuutissa, mutta loppuaika kuluu suihkun lattialla istumiseen/ makaamiseen. Joku lapsuusiästä lähtenyt juttu, vaikea selittää. Olen aina rentoutunut vesistöjen läheisyydessä ja nyttemmin sama kaiketi hoituu suihkussa. Järjetöntä tuhlausta, tiedän, mutta yritän kovasti päästä tavasta eroon.

-Anonyymi, 12.6.2006

#3117

Itselläni menee vähintään se 20-25 min. suihkussa käymiseen. Kyllä, olen nainen ja minulla on pitkät hiukset.

Minulla aikaa kuluu koska peseydyn erittäin huolella.

Pesen myös hampaat suihkussa. Kainalokarvat ajelen joka päivä ja muut harvemmin.

Tiedän, että miehet (varsinkin kaljut sellaiset) suoriutuvat sieltä minua nopeammin..

Minulle suihkussa käyminen on rentouttava ja samalla piristävä aktiviteetti. Olen hankkinut suihkuuni jopa jakkaran siellä istumista ja LOTRAAMISTA varten! =))

-puhdas pulmunen, 13.6.2006

#3118

Minusta on hyvin mielankiintoista, että aina vedestä puhuttaessa joku ottaa esille suuressa osassa maailmaa esiintyvän kuivuusongelman. Miksi? Ymmärtäisin jos vesi olisi näiltä valtioilta jotenkin mystisesti pois, mutta näin ei ole (Suomi ei vie vettä ulkomaille).

Ympäristöongelmiakaan vesi ei tuota, sillä Suomessa talousvedet puhdistetaan huolella. Ainoa “ongelma” on veden lämmitykseen ja pumppaukseen käytetyn energian tuotto.

Oletan että “lotraaminen” on tavallaan rentoutumismuoto kuten TVn katselu.

-T, 13.6.2006

#3122

Olen kyllä tyttö, mutta suihkuuni menee arviolta n.5-10 minuuttia. Itse ajan, jolloin käytän vettä saattaa olla 3 minuuttia, ehkä alle, päivästä riipuen. Hiusten pesuun menee aikaa. Ensin huuhtelen vartaloni, jotta voin laittaa shampoon(tässä toimenpiteessä ei mene kuin 10 sekuntia). Sitten shampoo huuhdellaan pois päästä. Laitan hoitoaineen hiuksiini, muuten katastrofi hiusten kanssa tulisi. Ja odotellessa aineen vaikuttaa (jolloin hana on kiinni) voin samalla pestä koko vartalon pesusieneni kanssa. Jälleen kerran suihku auki, vartalon pesu, hiuksista kaikki hoitoaine veks (jos hoitoainetta jää hiuksiin, siitä ei hyvä seuraa) ja hei katsos! Olen valmis. Ja minulla meni...5 minuuttia. Eikä vesihana ollut koko aikaa edes auki. Teen suihkutilassa enemmän muita asioita, (laitan shampoon, ajelen karvat tarvittaesssa yms.)kun käytän itse suihkua. Se on vain huuhteluun ja on riittänyt minulle oikein hyvin. En voi vesilaskun takia nauttia veden lotraamisesta, kun itse sitä edes vielä maksa. Se tuntuu pahalta. (Jokainen sekunti maksaa...) :)

-Suihkuilija :D, 13.6.2006

#3123

Itse lotrailen lähinnä siksi, että aamulla on vain niin poissa tästä maailmasta, ettei ymmärrä peseytyä. Toinen syy on se, että vesimaksu on kiinteä. Kolmas on se, että asun isäni luona, joka maksaa laskut. Kenties omassa kämpässä menee se 2 min...

-Babba petalar, 13.6.2006

#3124

Suihkussa on vaan niin kiva olla, siis jos vesi on lämmintä :D Monet ihmiset istuvat suihkussa monta minuuttia vain nautiskellen. Ja voihan siellä tiedätkös masturboidakin... ;)

-plöts, 14.6.2006

#3134

kuulun kyllä itsekin niihin lotraajiin. naisilla siellä menee kauemmin kuin miehillä. täytyyhän sitä sheivailla paikat ja pestä hiukset kunnolla. ja muutenkin suihkussa on kiva vain olla ja mietiskellä. ja myös harrastaa seksiä ;D suihkussa menee vähintään se 20min. kun on saanut itsensä puhtaaksi.

-dinge., 16.6.2006

#3149

Riippuu ihan päivästä kuinka pitkään viivyn. En ole lotraaja enkä jää sinne vain seisoskelemaan ja nauttimaan olostani... Jos pitää ajella karvoja, menee tietenkin pitempään.

-Peng, 18.6.2006

#3186

Minulla on ikivanha kylpyamme. Lasken sen täyteen syyllisyttä tuntien ihana puhdasta Päijänteen juomavettä, vieläpä lämmitettynä. Kylpyvaahto vielä ja hidas nousu aamuun on valmis. Kaikki niin väärin, mutta olen antanut itselleni luvan verryttää hankalasti toimivat niveleni kuumassa vedessä. Olen taas toimintakykyinen.. enkä kadu.

-vekito, 25.6.2006

#3187

Minulla on ikivanha kylpyamme. Lasken sen täyteen syyllisyttä tuntien ihanan puhdasta Päijänteen juomavettä, vieläpä lämmitettynä. Kylpyvaahto vielä ja hidas nousu aamuun on valmis. Kaikki niin väärin, mutta olen antanut itselleni luvan verryttää hankalasti toimivat niveleni kuumassa vedessä. Olen taas toimintakykyinen.. enkä kadu.

-vekito, 25.6.2006

#3209

Olikin jaksamis kysymys; tuo suihkussa käynti!

-T, 28.6.2006

#3211

Itsellä menee suihkussa noin 5 min kaikkineen kasvo-kuorintoineen ja karvojen ajeluineen päivineen ja puhdasta tulee. Paksut hiuksethan pestään vielä hoitoaineella (mainitakseni, ettei taas joku pääse tästäkin jauhamaan)....että repikääs siitä tytöt!

Turha ja ärsyttävä marmatus pois ja tehokkuutta siellä lotraus paikassakin!!!

-Suski, 29.6.2006

#3223

Aapo Puskalan kirjoitukset saa mut aina nauramaan xD

Nojoo.

Mäkin lotraan siellä, syynä on se, että kuivaaminen on NIIN ärsyttävää, ja se lämmin vesi on niin kiva.

Tykkään olla vedessä, joten toi korvaa uimista edes pikkuriikkisen.

Iso toive olisi kylpyamme.

Toivottavasti valaisin ainakin pienen osan syytä lotraamiseen Aapolle :)

-MuroMõnsteri, 29.6.2006

#3238

Tottahan toki suihkussa käynti hieman ottaa aikaa, hoitoaineenkin täytyy antaa muutaman hetken vaikuttaa. Lisäksi suihkussa on mukavaa rentoutua ja keskittyä vain siihen suihkussa olemiseen ja veden lämpöön.

-Anonyymi, 2.7.2006

#3256

Yhdyn täysin Anonyymin kommenttiin.

-Helposti 20 min, 4.7.2006

#3272

Muistaakseni päivänkysymys kuului näin: “ Kuinka kauan olet yleensä suihkussa? ” Suihkussahan voi olla vaikkapa ½ h, mutta juoksuttaa vettä vain 5 min..? Eikö? Kysymys on täten harhaanjohtava, sillä joku voi vastata siihen sen perusteella, kuinka kauan juoksuttaa vettä, tai sitten kuinka kauan juoksuttaa vettä + seisoo siellä, kun pesee shampoolla päätä ( vesihana on tällöin kiinni ) tai antaa hoitoaineen vaikuttaa ( vesihana on edelleen kiinni ).. tottakai jotkut voivat antaa veden juosta noita tehdessä, mutta kysymys on kuitenkin epäselvä, eikä sen tuloksista voi vetää suoraa johtopäätöstä, että ne jotka ovat suihkussa 30 min tai vaikka 11-15 min, jättäisivät veden juoksemaan koko ½ h tai vartiksi.. Kysymyksen olisi pitänyt olla esim. “ Kun käyt suihkussa, kauanko annat veden juosta? ” tjms.. Ymmärtänette kai näkökulmani?

-saippuakupla, 11.7.2006

#3290

Hiusten pesuun todellakin enin aika menee(niitä on _pakko_ sukia veden alla), ja muutenkin huolella peseytymiseen. Rentoutuakin siellä omassa rauhassa haluaisi(kun se mahdollista on), eli n.10-15min suihkun alla törötän.

Kylläkin olen vedenlotraustani aktiivisesti vähentänyt, pääasiassa koska 6-henkinen perhe on ja vesi kylmenee turhan nopsaan. Silti, mitä enemmän aikaa siellä vietän, sitä rentoutuneempi olen.

-Zeggolisko, 17.7.2006

#3298

Otsikosta päätellen kyseessä olisi ollut juhannuksen päivitteleminen ja humalaisten hukkuminen

MUTTA

Olikin yhden ihmisen turhamainen vuodatus asiasta jota ei itse ymmärrä. Arvosanaksi 4.

-MizoB, 21.7.2006

#3398

Täytyy tunnustaa. täälläkin yksi lotraaja. Mutta: on minulla muutamia perustelukin. Kuvittele nyt: ulkona paukkuu 25 asteen pakkanen, olet juuri joutunut kävelemään 3 kilometriä ulkona kylmässä viimassa, ilman hanskoja ja hattua. tulet kotiin ja menet suihkuun. Eikö olekin muka aivan ihanaa vain olla kuumassa suihkussa, seistä ja antaa vain veden valua itsesi yli? kokeile joskus, niin ymmärrät sen lotrauksen. ihanaa se on.

-suihku on hyvä keksintö, 26.8.2006

#3409

En itsekään ymmärrä, miksi ihmeessä jotkut lutraavat seistä suihkussa jopa kymmenestä minuutista ylöspäin. Itselläni menee suihkuun korkeintaan pari minuuttia, jolloin tulee vain paikat ja tukka pestyä. Suihkussa lutraaminen on turhaa veden kulutusta, vaikka meillä ei mitään vesipulan riskiä olisikaan.

-Ihmemies, 31.8.2006

#3474

No kyllähän siellä saa aikaa kulumaan. Pesee hiukset pigmenttishampoolla, jonka pitää vaikuttaa muutama minuutti, pesee vartalon, ajelee karvat, mahdollisesti kuorii ihon, hoitoaineen pitää vaikuttaa myös pari minuuttia ja välissä kaikki huuhtelut. Lisäksi minäkin tykkään lotratau, joten kyllä siellä saa helposti puolikin tuntia kulumaan :D

-Lotraaja, 22.9.2006

#3499

Lotraaminen on hyvä asia ;) Juurikin sen takia, että työttömyys vähenisi vedenputsaus alalla :D

*naurahdus*

juupp.. Otan osaa xD

Repslol***

-_MeikäOsaa_, 25.9.2006

#3553

Itselläni menee yleensä 15-25 min. Omituisinta omassa lotraukessani on se, että käytän yleensä suihkuhattua, kun ei huvita mennä märillä hiuksilla kouluun, joten aika ei kulu siihenkään...

Se on vaan niin mukavan lämmintä se vesi, ja matka lämpimästä pyyhkeen suojaan on kovin pitkä, kaksi metriä :)

-Lutra lutra, 3.10.2006

#3613

Minulla menee se 10-20 min, jos on kiire menee vähemmän.

Mutta talvella varsinkin on kyllä kiva olla kuumassa suihkussa.

Ihan vaan seisoskellessa, varsinkin kun veri ei kierrä kunnolla ja jalat ja kädet palelevat usein vaikka nuori olenkin.

-SYY, 12.10.2006

#3746

Käsittääkseni veden ottaminen hanasta maksaa. joten veden lotraaja huuhtelevat rahansa vetenä viemäriin.

-mä, 12.11.2006

#5104

Ex-kämppikseni olivat niitä idiootteja,jotka seisoivat lähemmäs vartin suihkussa ja VESI OLI PÄÄLLÄ KOKO AJAN.No,mikäs siinä,asuessa soluasunnossa,jossa ei tarvi maksaa kuin vajaa parisataa eukkaa vuokraa,johon sisältyy sähkö ja vesi.Mutta olisivat nämä lutraliisat voineet silti vähän käyttää pientä aivokapasiteettiaan ja säästää ympäristöä.Minä teen itse niin,että suihkutan itseni pikaisesti(menee ehkä 15 s),hieron shampoot päähän ja pesen sitten kropan(shampoo ehtii vaikuttamaan),ja sitten huuhdon itseni taas.Käytän silloin tällöin hoitoainetta,ja joskus siinä samalla on hyvä kuoria vartalo ja kesällä etenkin ajella karvat sääristä.Silloin menee vähän enemmän vettä,mutta yritän kuluttaa sitä silti mahdollisimman vähän.Pienillä jokapäiväisillä tapojen muuttamisilla(kuten hanan sulkeminen hampaiden harjauksen ajaksi)voi auttaa ympäristöämme,jonka jonain päivänä jätämme lapsillemme.Ja toivonkin nyt,ettei tulisi ikäviä “hemmetin viherpiiperö”-kommentteja,kiitos.Asiallisuus on valttia.

-joku tyttö vaan, 2.4.2007

#5436

Suihkussa on niin mukavaa :) Lämmin vesi, voi rukoilla rauhassa.. mutta usein en tykkää mennä suihkuun.. joskus on niin tylsää siellä olla :) Ja ei jaksa harjata hiuksia ja ottaa vaatteita valmiiksi... yleensä menee 10 min. Mutta sillon haluan mennä, jos on kylä, esim jos olisin just tullu 20 km pyörälenkiltä sade säässä. Niin pitkä matka on lähimpään kioskiin.

-Oikeassa olen :), 4.5.2007

#5441

Pesemiseen menee aikaa varmaankin alle viisi minuuttia, mutta suihkussa olen 30-45minuuttia. Istun suihkun alla, mietiskelen kaikenmaailman asioita, laitan silmät kiinni ja rentoudun. Näin olen tehnyt ihan lapsesta saakka. Joskus kun täytyy rentoutua oikein kunnolla, laitan kylpyhuoneeseen kynttilöitä.

Minulla ei ole paheita, en rentoudu alkoholilla, en tupakalla. Suihkussa käynti on paheeni, sen tiedostan kyllä. Silti en ole tuntenut huonoa omatuntoa, enkä luultavasti tunnekkaan, vaikka joku sitä ihmettelee ja kovasti tuomitsee.

-Lotraillija, 4.5.2007

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Koti tai muista aiheista.

Sinua saattaa kiinnostaa myös jokin seuraavista: