Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Nuorison kritisointi on suurimmaksi osaksi aiheetonta

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
Päivän sana: coulombi: sähkövarauksen yksikkö SI-järjestelmässä, tunnus C
13 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 20/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Muut tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Nuorisoa kritisoidaan asioista jotka ovat ihan hyväksyttäviä aikuisille ja päiväkoti-ikäisille. Sitä paitsi aikuiset ovat saaneet paljon enemmän tuhoa aikaan kuin lapset. 3 530 lukijaa, joista 593 eli 17% on antanut arvosanan (7).

Nuorison kritisointi on suurimmaksi osaksi aiheetonta

Nuorisoa kritisoidaan samoista asioista jotka ovat ihan hyväksyttäviä sekä aikuisille että päiväkotilapsille. Jos joku päiväkotilainen kritisoi vanhempiaan, niin se on vain uhmaikää. Jos joku aikuinen kritisoi vanhempiaan, hän on vain itsenäistynyt. Mutta jos joku nuorison edustaja kritisoi vanhempiaan, se on törkeetä kapinaa joka pitää saada loppumaan. Jos joku päiväkotilainen krisoi päiväkotihoitajiaan, sekin laitetaan uhmaiän piikkiin. Jos joku aikuinen kritisoi pomoaan, hän vain puolustaa oikeuksiaan “riistäjää” vastaan. Mutta jos joku nuorison edustaja kritisoi opettajaansa, se on törkeää opettajien epäkunnioittamista joka pitää saada loppumaan. Joka paikassa puhutaan nuorison rappeutumisesta, vaikka aikuiset on saanut paljon saanut paljon enemmän tuhoa aikaan. Syyskuun 11. päivän terroriteot olivat aikuisten tekemiä. Matti Nykänen on aikuinen. Hitler tapatti juutalaisia aikuisena. Nuoriso ei ole saanut mitään suurta tuhoo aikaan. En toki yleistä että kaikki aikuiset olisivat tuhoisia hulluja, mutta on niitä paljon enemmän aikuisissa kuin nuorisossa. En myöskään väitä että nuoriso olisi täydellistä, mutta kuten todettu, ei nuoriso ole saanut mitään kovin suurta tuhoo aikaan.

-mä., 3.2.2007

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
10 tuoreinta kommenttia 26:sta. Näytä kaikki kommentit
Kommentit
#4432

Nuorison kapinointi on saanut aivan kammottavia piirteitä. Kun vielä 60-luvulla vastustettiin Vietnamin sotaa ja imperialismia, niin nykynuorisolla otsaa kannattaa Georg W. Bushia ja vaatia Suomea liittymään NATOon! Pahinta kaikessa on se että nykynuoriso julkeaa häpäistä maamme valtauskonnon, Sosiaalidemokratian, pyhimpiä uskonkappaleita esim. julkaisemalla netissä Ben Zyskowiczin puheita. Ei mitään kunnioitusta luokkataistelua kohtaan!

-Orange, 5.2.2007

#4458

joukossa tyhmyys tiivistyy.

-jyynäs, 6.2.2007

#4531

Tätä kutsutaan myös ns. kasvatukseksi.

-gone, 11.2.2007

#4586

Sukupolvien välinen kuilu... kilometrien mittainen ainakin tämän kirjoittajalle...

“...Syyskuun 11. päivän terroriteot olivat aikuisten tekemiä. Matti Nykänen on aikuinen. Hitler tapatti juutalaisia aikuisena. Nuoriso ei ole saanut mitään suurta tuhoo aikaan...”

Saan sen kuvan tekstistäsi, että “nuoriso” olisi eri ihmisrotu tms. kuin “aikuiset”. Hmmm, hmmm, hmmm...

-Keetu, 14.2.2007

#4654

Sen lauluja laulat jonka leipää syöt. Onhan tietty niinkin, ettet oikeen itse voinut päättää syntymästäsi, tai siitä mihin perheseen synnyt. Kyllä kuitenkin pitää saada kritisoida sitä, että nuorisot riehuu keskustasssa kaljakassit kädessä ja potkii mummoja, vaikka tämä onkin vähenemään päin, paitsi alkoholinkulutuksen osalta. Mutta, jos jokin aikuinen haukkuu vanhempiaan, niin täälläpäin hän on ainakin ärsyttävä kusipää joka on vielä uhmaikäisen tai teinin tasolla. Pomon kritisointi taas on ihan eri juttu kun jonkin opettajan kritisoiminen, sinä olet siellä töissä, ja jos pomo jonkun asian täysin kusee niin kyllähän siitä pitää sanoa, jos taas itse kuset kaikki hommat niin kyllä siinä pomokin huutaa...

-PEMM, 17.2.2007

#4703

Tekstin perusajatus välittyy, mutta jäsentelyssä ja käsittelyn monipuolisuudessa olisi runsaasti parantamisen varaa. Kieli- ja tyylivirheitä esiintyy runsaanpuoleisesti.

-YTL, 23.2.2007

#4993

oln täsin sma mietä ku mikko. 10 ptettä

-Tuntematon, 19.3.2007

#5012

Nuoria on kerrallaan 5-6 ikäluokkaa ja aikuisia ehkä 60. Ei tarvitse paljoakaan ymmärtää todennäiköisyydestä ja tilastoista, että voi päätellä aikuisten peittoavan pahanteossa nuoret, niin pahanteon laatu kuin määräkin kriteereinä.

Ja nuoruus menee niin nopeasti ohikin. Pitää olla valveutunut pahantekijä ja aloittaa jo lapsuusvuosina, että ehtisi nuoruusiän aikana suuriin terroritekoihin. Sellaisiin, jotka jäävät historiankirjoihin ja vikiperioihin. Hyvätkin pohjatyöt saattavat valua hukkaan ja terroriteot kirjautua aikuisten tekemiksi, ellei ole ajoissa asialla. Ryhdistäytykää nuoret.

-viki, 22.3.2007

#6447

¨jos joku nuorison edustaja kritisoi vanhempiaan, se on törkeetä kapinaa joka pitää saada loppumaan.¨ Jahas, vai niin...

¨ jos joku nuorison edustaja kritisoi opettajaansa, se on törkeää opettajien epäkunnioittamista joka pitää saada loppumaan.¨ En tiedä missä koulussa olet tai olet ollut, mutta meidän koulussa asia ei nyt ihan noin ollut.

¨En myöskään väitä että nuoriso olisi täydellistä, mutta kuten todettu, ei nuoriso ole saanut mitään kovin suurta tuhoo aikaan.¨ (Tässä kohdassa meinasi tulla jo pissi pöksyyn.) ¨kovin suurta¨ :DDDDDDDDD

Oi oot kyl ihana.

-Jedi, 11.9.2007

#12493

“ei nuoriso ole saanut mitään kovin suurta tuhoa aikaan.” No miten sen nyt ottaa...

-Agakonna, 16.9.2009

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Muut tai muista aiheista.