Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Arkojen poikien klubi

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
Päivän sana: coulombi: sähkövarauksen yksikkö SI-järjestelmässä, tunnus C
8 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 10/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Ihminen tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Alkoholi, sitä verotetaan, siitä kiistellään, sitä juodaan. Se on ongelma. Joillekin. 2 803 lukijaa, joista 511 eli 18% on antanut arvosanan (7).

Arkojen poikien klubi

Arkojen poikien klubi

Juon tässä Schwaben Bräu Pilsneriä, kello on 06.55. Janottaako minua. Ei. Mutta juoppona juon silti. Olisiko mikään saanut minua olemaan juomatta tätä olutta tänä aamuna. Varmaankin. Monikin asia. Niitä vain ei tullut mieleen. Krapula, sen siirtäminen…? Piru, nythän tämä juttu kääntyi päälaelleen.

Olen lihava juoppo.

Säälistä itseäni kohtaan ruoskin mieltäni raittius- ja laihdutuslupauksilla. Elämän kipinä on kadonnut. Millään, paitsi kaljan saatavuudella ei ole väliä.

Nostakaa viinaveroa ja tupakan, perkele.

Luuletteko sen minua liikuttavan, toivottavasti muistan ostaa kaljani jo illalla valmiiksi, ettei aamulla tarvitse odottaa yhdeksään asti.

Kuulostanko katkeralta? Silti en ole, enää.

Ei ole aihetta. Tehän teette niin kuin haluatte, minulta kysymättä, niin minäkin teiltä. Vaaleissako tapaamme?

Tekisi mieli panna tupakaksi.

Nostakaa vaan veroja, perse nousee mukana. Sosiaaliala seuraa kvartaalitaloutta varjona, hiljaisuudessa.. Vittu ettekö te ekonomistit koskaan opi. Vai onko vika politikoissa.

Ymmärtäminen, varsinkin vähäjärkisen, on vaikeaa. Sen huomaa jalkakäytävältä seuratessa parkkipaikkaa hakevia lajitovereitaan.

Minullakin oli ajokortti, kerran.

Auto myös, isän kylläkin.

Taisi jäädä perutusvaihde päälle, hah…

Nyt tästä läppäristä on kirjaimet loppu.

Siitä elämänhalusta vielä, sitä muuten löytyy mitä uskomattomimmista paikoista. Katsokaa vaikka tuota edellisen lauseen toiseksi viimeistä sanaa.

Hauskaa vappua perkele.

Niin ja kuten huomaatte, osaan vieläkin asettua toisen minäni sieluun.

Vippaa vitonen?

T. Mikko Nousiainen

Panen tähän pinen lisäyksen naiselta joka kuoli alle 30- senä. Niin en ole kysyny levy-yhtiöltä saako sanoja panna esille, mutta kun ne on netis, niin uskalsin, koska sana painaa...

What Good Can Drinkin' Do

Lyrics Janis Joplin

What good can drinkin' do, what good can drinkin' do ? Lord, I drink all night but the next day I still feel blue.

There's a glass on the table, they say it's gonna ease all my pain, And there's a glass on the table, they say it's gonna ease all my pain. But I drink it down, an' the next day I feel the same.

Gimme whiskey, gimme bourbon, give me gin. Oh, gimme whiskey, give me bourbon, gimme gin. 'Cause it don't matter what I'm drinkin', Lord, as long as it drown this sorrow I'm in.

My man he left me, child, he left me here. Yeah, my good man left me, went away and left me here. Lord, I'm feelin' lowdown, just give me another glass of beer.

I start drinking Friday, I start drinking Friday night. Lord, I start drinking Friday, start drinking Friday night. But then I wake up on Sunday, child, there ain't nothin' that's right.

What good can drinkin' do, what good can drinkin' do ? Well, I drink all night but the next day I still feel blue!!!

-Mikko Nousiainen, 20.4.2007

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
Kaikki 4 kommenttia
Kommentit
#5368

Aika angstinen kirjoitus.

Tuo Lidlin Scwaben Bräu on kamalan makuista. Se toinen, jota myydään 0,5l tölkeissä maistuu jo ihan kelvolliselta.

Jos alkoholin kanssa on ongelmia, kannattaa varmaankin kääntyä vaikkapa AA:n puoleen. Nojoo, itsekin tässä lipitän jotain yellow catia naamaan (jäi muijakaverilta eilen juomatta, koska maistui kuulemma niin kamalalta.. siispä kiskon sen itse huiviin jos kerran muille ei kelpaa.. =) )

-Julli, 28.4.2007

#5434

Kiitos Julli, onhan se angstinen juttu tuo juominen, mutta porukassa sekin muuttuu nauruksi..

Olet AA:n suhteen oikeassa. Tuki löytyy, sille joka haluaa. Vittu, mutta se halu puuttuu. En oikein ymmärrä mitä ymmärtämistä oikein haen, niin luin Jarmo Björkqvistin vastauksen vaimonsa hengenottoon netistä. Ok, näin sanoo se joka jää jäljelle. Mutta kokonisuutena yllättävä, ei romaanikässäriomainen.

Kato nyt taas mopo karkasi käsiistä. Kuunteleppa Peter Greenin albumilta Jumping at the shadows kappale Do you give a damn for me? ja haikaile elämän perään kanssani. t. Mikko the kirjoittaja

-Mikko, 4.5.2007

#5565

Hei se on “poliitikko” eikä “politikko”. Ellei sit ollu tarkotuksellista. Must tää oli hyvä teksti... Ankea kaunokirjallinen monologi. Mut vitosta et ainkaa mult saa.

-voidi, 19.5.2007

#6008

Kiitos Voidi, alkon miehelle loppu on läheinen asia, se on vähän kuin politikko kahdella iillä.

Teksti on elämää ja elämä tekstiä matti Nykästä mukaillekseni, onko tahto lihaa voimakkaampi, ja jos niin mistä kohtaa...

Terv AA suuaukinen mikko

-Mikko, 26.7.2007

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Ihminen tai muista aiheista.

Sinua saattaa kiinnostaa myös jokin seuraavista: