Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Loppu maikkarin formularahastukselle!

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset

Pidätkö?


4 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 31/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Media, TV tai muista aiheista.

Tiivistelmä: “Myö hävitään tää formulakausi, ja sie perkele vaan panet miut maksamaan tuplaten lisää suorista lähetyksistä. Usot sie jot mie en maksa!” 2 956 lukijaa, joista 348 eli 12% on antanut arvosanan (8).

Loppu maikkarin formularahastukselle!

Hamilton

Arvoisat optio-ohjelmista nauttivat viskaalit: holhotkaa meitä omista asioistamme päättämään kykenemättömiä juntteja koko ylimielisyytenne ja oman edun tavoittelunne voimalla, nostakaa bensiinin ja viinan hintaa niin paljon kuin ikinä jaksatte, säätäkää pakollinen isyysloma, kieltäkää seksin vonkaus, pakottakaa miehet käyttämään hametta, viekää lätkä ulkomaisille maksukanaville, mutta älkää koskeko äijän kaikista pyhimpään, suoran F1-kisan katselumaksuun!

Jo nyt se on aivan liian kallis. Tällä hetkellä MTV3:n plus-kanavapaketti perii suoran F1-kisan katselusta noin seitsemän euroa kerta. Syyskuun alusta hinta nousee neljääntoista euroon. Se vastaa 84:ää mummonmarkkaa! No “euroinflaatiolla” korjattuna ehkä jotain viiskybää. Jokatapauksessa Häkkisen mestaruuskausilla tuskin kukaan olisi suostunut pulittamaan Ståhlbergia yhden kisan katselusta.

Yllä olevat luvut perustuvat siihen, että kanavapaketin koko muu tarjonta on pelkkää paskaa. Kukaan ei suostuisi maksamaan siitä kulmikasta kuudesosasenttiäkään ilman Formulakoplausta! Tuo näyttää olevankin taitolaji. Kauko Juhantalolle koplaus tiesi linnaa, Bonnierin omistajille taas rikkauksia.

Minulle ainakin tuli mitta täyteen! Enää en aio suostua minkäänlaiseen maikkarin suunnalta tulevaan kiristysrahastukseen! Irtisanon plus-pakettini. Samoin kehotan kaikkia muitakin harhautettuja äijiä tekemään. Nyt on syytä aloittaa kansalaisalistumattomuuskampanja. Kun huijatun kansan padottu voima pääsee valloilleen voivat seuraukset olla arvaamattomia.

-Orange, 10.7.2007

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
Kaikki 16 kommenttia
Kommentit
#5916

netistähän nuo näkee ilmaiseksi ja asiantuntevalla selostuksella. www.myp2p.eu

siihen kun ottaa kaveriksi FIA:n tarjoaman live timingin, niin maikkari saa tosiaan pitää pakettinsa.

-formulamies, 10.7.2007

#5917

Formulat ovat plussaa, kyllä sieltä tulee paljon hyvää ohjelmaa, eikä toi 20euroa ole paljon kuussa. Kannattais sunki kokeilla.

-df, 10.7.2007

#5919

Formulathan on vähän kuin ylipitkä ensi-iltaelokuva. Kyllähän ne muuallakin maksaa kympin ja kun kutsuu kavereita kisakatsomoon, niin jo alkaa saaa vastinetta hinnalle.

-Jaana, 10.7.2007

#5921

Maikkari rahastaa tavoitellen omaa etuaan, mutta annan silti täyden siunauksen tälle toiminnalle. Formuloita turhempaa urheilulajia ei mielestäni olekaan. Edistää ilmastonmuutosta ja on kaiken lisäksi erittäin vaarallista.

-Nightingale, 10.7.2007

#5922

Törkeää toimintaa maikkarilta, mutta eipä haittaa minua. Katson formulat ilmaiseksi netin kautta suoraan Kiinasta. Kiinankielinen selostuskin voittaa maikkarin selostajan :)

-schumi, 11.7.2007

#5923

Jos formulat ovat liian kalliita suhteessa saatuun hyötyyn/nautintoon, ilman muuta kannattaa jättää ottamatta. Tämä on juuri vapaiden markkinoiden kauneus: vapaus valita. Jos monet tekvät samoin, se tuntuu MTV3:n tuloksessa ja muutoksia voi tulla.

YLEn tapauksessa valinnanvaraa ei ole. Vaikka olisi kiinnostunut VAIN formuloista, maksat joka tapauksessa YLEn ohelmista (jos omistaa TV-luvan). Tässä tapauksessa valinnanvaraa ei ole, eikä YLEllä erityistä kiinnostusta katsojien tarpeisiin, koska YLEn tulot eivät juuri liity siihen kuinka paljon heidän ohjelmiaan katsotaan.

-Aapo, 11.7.2007

#5925

Ja eikös kyse ole siitä, että MTV3:lla ei ole enää oikein varaa ostaa Formuloita ilman mitään maksua katsojilta. Näin olen ainakin ymmärtänyt.

Tämä kehitys sinänsähän on valtavan hieno, kun vihdoin mennään ns. tavallisissa, suuren suosion saaneissa ohjelmissa suuntaan jossa katsoja maksaa suoraan siitä mitä haluaa katsoa. Ehkä näin pikkuhiljaa päästään TV-lupamaksusta eroon.

-Tuntematon, 11.7.2007

#5931

Musta MTV3-kanavapaketti on todella hyvä lukuun ottamatta Subtv Juniori -kanavaa. Maxilta tulee mm. lempiohjelmani Top Gear ja MTV Faktalta kaikenlaista mielenkiintoista. Maksan ihan mielelläni tuon summan, mutta tosiaan jos vain formuloita varten tuon paketin ottaa, niin tulee vähän kalliiksi.

-MariaH, 13.7.2007

#5932

Hyvä sisältö maksaa. Se pitää jotenkin rahoittaa, joko mainokset tai maksukanava. Jos ei oo varaa niin pitää olla kattomatta. Turha kitistä.

-Pexi, 13.7.2007

#5934

Pexi, sinun kannattaisi tutustua modernin laskentatoimen ja markkinoinnin alkeisiin. Tuotteen hintaa ei määrää kustannukset, vaan markkinat. Kustannusten tulee sopeutua markkinoilta saatavaan hintaan, tai muuten tulee noutaja. Maikkari uskoo tehneensä rahasammon ja selkeästi testaa rajojaan voiton maksimoimisessa. Tässä voisi taas siteerata äijien äijää: “Jos myö nyt lähetään näist asemist, myö voijjaan jousta vaik pohjanlahel ast ja hää kyl seuraa peräs. Mut jos myö ei lähetä näilt paikoilt hitoilkaan, nii minkä hää meil mahtaa. Se on se puolustussovan ratekia”

-Orange, 13.7.2007

#5937

Orange on mielestäni oikeassa.

Tilanteessa, jossa tuotteeseen on monopoli ja markkinoilla vahva kysyntä kannattaa pitää hinta korkealla. Koska mm.

- Jos myy 20% katteella, niin 10% alennus vaatii tuplamyynnin, jotta voitto pysyy samana.

- Ei kannata jättää rahaa pöydälle, jos asiakas on valmis maksamaan

- Hintaa on myöhemmin helpompi laskea kuin nostaa

Jos näyttää siltä, että toisella hinnalla saa paremmin optimoitua voiton, niin hintaa kannattaa muuttaa, muuten ei.

Pohjimmainen ajatus tulee Adam Smithiltä: “yrittäessään maksimoida omaa hyötyään, ihminen tuottaa tahtomattaan enemmän hyvää yhteiskunnalle kuin hän tuottaisi tarkoituksellisesti työskentelemällä yhteiskunnan hyväksi.” Jos maikkari ei tuota riittävästi hyötyä katsojilleen nykyiseen hintaan, niin jokin muuttuu. Jos YLE ei tuota hyötyä katsojalleen, niin firma on talouskriisissä, jonka valtio ratkaisee. Mikään ei muutu.

-Teemu, 14.7.2007

#5956

njoo, maikkari on ympännyt formuloiden mukaan samaan pakettiin piirretyt, leffat ym. Kohtuu halvalla jokaiselle jotaki.

Ja kyllä ne ihan englanniksi selostetaan netissäkin. Hyvinkin asiantuntevasti.

-formulamies, 16.7.2007

#5957

MTV3 eli entinen mainostelevisio. Kotoisesti Maikkarin mainostajien pitää kysyä itseltään että saavatko he nykyiseltään sen tahtomansa näkyvyyden omaan panostukseensa verrattuna. Maikkarin maksuteeveen puolella kun kesken formulalähetyksen ei tule mainoksia,vaan ainoastaan ennen lähetystä ja sen jälkeen. Tavallisen teeveen puolella taasen, jossa mainokset katkovat jo ennestäänkin lyhennettyä lähetystä, lähetykset parhaimmillaan tai pahimmillaan alkavat keskiyöllä jolloin katsojakunta harvenee ihan luonnollisista syistä.

Voisin hieman epäillä ettei mainostajat aivan tyytyväisiä asioihin ole. Mainostajat tarvitsevat katsojia ja jos vain 1/5 (oma arvioni) potentiaalisesta katsojakunnasta näkee suoran lähetyksen alku ja loppumainokset onko tämä mainostajien toivoma näkyvyys.

-Masa, 17.7.2007

#6071

“Jos maikkari ei tuota riittävästi hyötyä katsojilleen nykyiseen hintaan, niin jokin muuttuu. Jos YLE ei tuota hyötyä katsojalleen, niin firma on talouskriisissä, jonka valtio ratkaisee. Mikään ei muutu.”

Olen täsmälleen samaa mieltä Teemun kanssa.

Sillä miten muuten kaupallisuudessa pärjää, kuin myymällä juuri oikealle kohderyhmälle mahdollisimman suuria määriä hyödykkeitä (tavara, palvelut). Tämän seurauksena kaupallisuus tuottaa juuri kohderyhmälle sopivaa hyödykettä tai kuolee pois. Näin kaupallisuudessa voidaan ehä lokeroitua, mutta jos on tyhjä sektori, sille kannattaa kaupallisuudessa laittaa pystyyn palvelua.

Tämä tarkoittaa sitä että kaupallisuus on vähän kuin demokratiaa, jossa mahdollisimman monelle myydään mahdollisimman paljon sellaista mitä nämä haluavat(tai saadaan haluamaan). Poliitikkokin voi joko huomata, että jokin mielipide kytee ja tehdä tästä itselleen vaaliteeman ja saada äänisaaliin. Tai tietysti manipuloida muut haluamaan samaa kuin mitä itse haluaa. Manipulointi on demokratian ja kaupallisuuden ikävä seuraus. (Ja vaikka kaupallisuutta haukutaan, ja demokratiaa kehutaan, on kaupallisuus tavallaan vain demokratian ruma mutta seksuaalisesti aktiivinen sisar.)

Yle taas on enemmän perinteistä Kuningas -ajattelua, jossa kuningas päättää miten asiat ovat. Ja ylläpitää tätä armeijan avulla. (kuluttaa henkilöitä jotka demokratiassa ovat äänestäjiä ja markkinoilla rahaa siihen että “bisnes/hallinto kulkee kuten haluaa”)

-Neo-Konservatiivi, 31.7.2007

#6094

Kyllä tytöt katsoo formulaa! Älkää yleistäkö miesten puuhaksi!

-a, 2.8.2007

#9981

Itse katson formulaa täällä Länsi-Lapissa Ruotsin Viasat TV6 -kanavalta. Täysin ilmaista (antenniverkon kautta Suomessa) ja kielitaito kehittyy.

En maksaisi senttiäkään formuloista, vaikka se onkin ainoita ohjelmia, mitä katson.

-Kutoskanava, 5.10.2008

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Media, TV tai muista aiheista.