Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Alatalo ehdokkaana

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
Päivän sana: iibis: eräitä haikaralintuja
12 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 11/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Politiikka tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Mikko Alatalo ehdokkaana 4 675 lukijaa, joista 578 eli 12% on antanut arvosanan (7).

Alatalo ehdokkaana

Sain juuri kuulla, että Mikko Alatalo asettuu eduskuntavaaliehdokkaaksi Pirkanmaan vaalipiirissä Keskustan listalla. Mikko haluaa vaikuttaa asioihin muutenkin kuin protestilauluja kirjoittamalla :-) Joo, protesti on kovaa, se on huomattu.

Tässä on Mikolle kuitenkin idea vaalimainokseksi. Voi melkein luvata, että tätä telkkarissa hoilaamalla aukeaa tie Arkadianmäelle.

Eduskunta

Eduskunta, se on jännä paikka. Eduskunta, se on iloinen! Eduskunnassa vietän vaikka koko kauden laulaen!

Siellä Mikko edustaa!

-Aapo Puskala, 27.9.2002

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
Kaikki 21 kommenttia
Kommentit
#95

Kai se Alatalo on siellä ihan kaltaisessaan seurassa. Muiden Prisman kassaneitien seassa.

-RaineJ, 2.10.2002

#99

Mikon kannattaisi äkkiä tehdä sinkku, jossa on uudestaan sanoitettu puuhamaa..

Menestys olisi taattu

-Orakele, 9.10.2002

#208

Ei enää naurata, kun se todella ON siellä eduskunnassa. Kaikki jauhaa vain Halmeesta, ja se suurin älyttömyys on jäänyt huomiotta: meillä on ihan oikeasti MIKKO ALATALO e-d-u-s-k-u-n-n-a-s-s-a .... järkyttävää !

-Voiko enää alemmaksi mennä, 24.7.2003

#220

heti jäi soimaan päähän... Hyvä kappale, tota jos olis laulanu vaalimainoksessa, ei varmasti olis päässyt, *voih*

-kaima, 11.9.2003

#236

Olihan se tässä ihan iltapäivälehdessä esittelemässä kämppäänsä.

Tosin eipä siinä jutussa paljon tietoa ollut siitä mitä Mikko boy siellä eduskunnassa tekee. ;D

-Solita, 29.9.2003

#549

“Mä kansanedustaja oon, panen paperipinkan kainaloon, se on ihan näkyvä ilmiö...!

-Sanoittaja, 29.2.2004

#566

Mikähän siinä oikein on kun eduskunnassa kohta löytyy vain julkimoita. Äänestäminen pitäisi siirtää kokonaan nettiin ja siellä kerrottaisiin kokonaiskuva henkilöstä, ansioista ja saavutuksista niin politiikassa kuin kansalaistoiminnassa. Ei tarvitsisi ihmisten enää äänestää sen mukaan mikä kuulostaa tutulta nimeltä. Mitenkään Mikkoa sen enempää repostelematta, sopiihan hän mainiosti muiden julkimoiden sekaan. Muuten itse olen äänestänyt vaalikoneiden antamaa ehdokasta jo pariin otteeseen. Pitäisi periaatteessa olla ainakin samoin ajattelevia kuin itse pitää tärkeänä.

-Tapsa, 13.3.2004

#944

Kyllä minäkin olen Alataloa arvostellut... mutta kyllähän Alatalo on ollut esim. 70-luvulla hyvinkin poliittinen ainakin laulajana, kai sekin on vaikuttamista? Ainakin vaikuttanut enemmän kuin neiti Avellan

-Bpacker, 23.7.2004

#1784

Eduskunta on Suomen kansan apinatarha. Kaikki pellet vaan sinne että on jotain muutakin luettavaa Iltalehdessä kun se ainainen Nykänen...

-Julli, 4.3.2005

#1929

odotas vaan, ehkä mattikin asettuu vielä ehdolle

-nykänen, 24.4.2005

#2073

Kuka on Mikko Alatalo? :o

-kahone, 24.6.2005

#2166

En ihan ymmrtänyt. Vähän paska juttu. Mutta, KUKA tosiaan ON Mikko Alatalo? Veljen poikasiko?

-tiugd9huy009tgikv, 14.7.2005

#2318

hyvä. erotellaan pellet, jotka vain pelkäävät julkisuuden valon himmentyvän, oikeasti kiinnotuneista, ahkerista kansalaisista!

-itsenainen, 18.8.2005

#2547

Kuinkas moni tämänkin paikan “pelle” -kommentoijista tietää Mikko Alatalon tai muiden julkkisten mielipiteitä? Mikko Alatalo on hupaisa ukkeli, mutta sen paremmin hänen ajatuksiinsa tutustumatta en osaa kommentoida sitä, olisiko äijä mielestäni sopiva eduskuntaan, saati sitten muiden äänestäjien mielestä.

Ei julkkiksen äänestäminen ole pahasta. Julkkiksilla on myös usein hyvät kommunikaatiotaidot, he saattavat saada viestin jopa jokseenkin selkeästi perille. Eri asia sitten on äänestää julkkista pelkästään julkisuuden tuoman mielikuvan takia. Myönnän kyllä, että julkkiksina eduskuntaan pääsee helposti paljon esimerkiksi koulutukseltaan epäpätevää porukkaa. Vaan onpa tälläkin hetkellä maamme valtionvarainministerinä mies, joka on koulutukseltaan ylioppilas. Edellinen herra sentään oli huomattavasti sopivammin muistaakseni liikkunnanohjaaja.

Julkisuutta pidetään usein pelkkänä lyömäaseena ehdokkaita vastaan. Kuitenkaan pelkkä julkisuus ei tee kenestäkään epäpätevää. Kouluttamaton ja tuntematon, mutta pitkään politiikan parissa toimineen henkilön valinta eduskuntaan ei herätä juuri mitään keskustelua. Kouluttamaton ja pitkään politiikan parissa toiminut, mutta alun perin jostain muusta yhteydestä tuttu henkilö sen sijaan saa aikaan arvostelun ryöpyn. Reilua?

-Kinky XL, 1.12.2005

#2549

On vaikea kuvitella Mikon miettimää yhteiskuntaa. Julkkiksista jää se kuva, että he eivät välitä asioista, vain julkisuudesta ja sen tuomasta nannasta. Itse en vapaaehtoisesti suostu siihen, että he päättävät asioistani.

Asioihin vaikuttaminen vaatii jatkuvaa taistelua, peräänantamattomuutta, uskoa, toivoa, yrittämistä ja samanhenkisiä ystäviä ja lisää samaa.

Minun on vaikea kuvitella, että kukaan eduskunnan julkkiksista: Karpela, Kalliomäki, Viren, Alatalo, jne, oikeasti yrittää muuttaa mitään paitsi omaa asemaansa. En ole koskaan kuullut uutta näkökulmaa keneltäkään heistä (Tony Halme on poikkeus: hän ehdotti tasaveroa)

-Teemu, 2.12.2005

#2552

Tietääkseni Halme ei ollut ensimmäinen tasaveron ehdottaja. Sitähän on pyöritelty jo pidemmän aikaa.

Minun taas on vaikea ymmärtää ajatusta, että julkisuus saisi ihmisen lopettamaan välittämisen kaikesta muusta kuin itsestään. Mainituista julkkiksista Viren ja jossain määrin jopa Kalliomäki tuntuvat ihan vakavasti otettavilta poliitikoilta. Myös esimerkiksi Europarlamentin Vatanen ja Matikainen-Kallström saattavat olla asioista perillä. Suurin osa julkkiksista herättää kuitenkin ainakin minulla mielikuvan tyypistä, jolta julkisuus on saanut kuvan omista vaikutusmahdollisuuksista hämärtymään. Omat kyvyt yliarvioidaan ja eduskunnassa palloillaan hyväuskoisina hölmöinä, joita muut pyörittelevät.

En siis pidä suurinta osaa julkkiksista minään ideaalipoliitikkoina. Mielestäni on vain outoa, että julkkikset teilataan aina saman tien ottamatta selvää mielipiteistä ja kyvyistä.

-Kinky XL, 2.12.2005

#2840

Alatalohan on ollu politiikassa mukana jo vuosikymmenet?

-MAtti Hernsaho, 24.3.2006

#3501

Mikko Alatalo on erittäin surkea poliitikko.

-mä, 25.9.2006

#3958

Nyt kun Juice otti ja delas, niin Mikko A. pääsee heittämällä jatkoon, kun muistaa itkeä hyvän ystävänsä kuolemaa.

-Kooma, 21.12.2006

#4219

Onhan meillä myös tämä Saarela/Karpela/Vienonen, joten alemmas VOI todellakin mennä...

-minäite, 24.1.2007

#5895

Älkää itkekö jostain Alatalosta, itkekää oikeista turhista julkkisehdokkaista. Alatalo oli sentään mukana politiikassa ja pikkupoikana.

-Matti-92, 7.7.2007

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Politiikka tai muista aiheista.