Lintukoto logo

Lintukoto / Lintukoto / Tietoja Lintukodosta

Lintukoto etusivu > Lintukoto > Tietoja Lintukodosta

Lintukoto

10 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 26/min.
Lintukoto Sivukartta RSS

Tervetuloa Lintukotoon, Aapo Puskalan kotisivuille ja verkkoyhteisöön. Täällä voit kokeilla erilaisia verkkohankkeitani, esimerkiksi Oraakkelia, Arvuuttajaa tai Musavisaa. Muuta en oikeastaan toivo sinulta kuin että jätät pois sikailun ja roskan syöttämisen lomakkeisiin.

Lintukoto on syntynyt ja kehittynyt omasta innostuksestani ja kokeilunhalustani; motivaattorina pohjaton mielenkiintoni mitä erilaisimpiin asioihin sekä jatkuva kannustava palaute. Palautesivulla ja sähköpostissa otetaan ilolla vastaan kommenttejasi. Ajatuksiasi voit jakaa nimettömänä muiden kävijöiden kanssa ajatussivulla.

Logoa lukuunottamatta kaikki täällä on Aapo Puskalan tekemää (paitsi pari pientä erikseen merkittyä poikkeusta). Logon on suunnitellut Marko Haverinen.

Lintukoto-nimi on peräisin naapurilta. Tein remonttia kotona ja hän tuli pyytämään hiljaisuutta. Aloitti sanomalla “Tämä talo on ollut kuin lintukoto.” Siitä nimi tuli ensin kodin sisäverkkoon, sitten domainiksi ja www-sivuiksikin.

Suosituimmat sivut: Oraakkeli, Alkoholilaskuri, Kalenterit, Sivistyssanatesti, Yhdyssanaseppo, Testit, Yhdyssanatesti, Viihde, Muut, Agora.

-Aapo Puskala