Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


2 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 9/min.
Hae
Teoria
Viihde (Uskottavuus: 1,0; 41 arviota)

Kaikkialta tunkevalle viihteellä ei ole muuta merkitystä kuin estää ihmisiä ajattelemasta.

Kovin moni suomalainen löhöää päivät mieluummin television ääressä, aivot puoliteholla ja aprikoiden saippuasarjojen fiktiivisten tapahtumien seuraavia juonenkäänteitä kuin hankkisi elämän. Sitten näistä saippuasarjojen henkilöistä tulee kuuluisuuksia, joista juorutaan lehtien palstoilla ja taas ihmiset ostaa lehden innoissaan, vaikka lähes kaikki mitä televisiosta tulee tai tuonkaltaisissa lehdissä lukee on satua, roskaa, fiktiota.

Miksi helvetissä ihmisiä manipuloidaan elämään niin kuin “mukatäydelliset” kansalaiset? Hanki hieno omakotitalo, valkoinen aita sen ympärille, koira, hyvä työpaikka, lapsia, harrastuksia ja aviomies! Mutta entä sitten kun parin vuoden kuluttua huomaakin, ettei se elämä olekaan niin täydellistä kuin niissä kuvissa missä ihmiset hymyilee robottimaisesti suuren omakotitalon edessä, aurinko paistaa, nurmikko on vihreää ja kaikilla menee täydellisesti? Silkkaa aivopesua moinen. Ja tätäkin voi löytää keski-ikäisten naisten suosimista lehdistä, joista AINA löytyy jotain “Vietä ihana lomamatka kalajoen hiekkasärkillä!” -tapaisia artikkeleita ja viereisellä sivulla on kuva taas jostain muka täydellisestä perheestä, jossa äiti on photoshopattu 30-vuotias täydellinen bisnesnainen ja mies lihaksikas muskelisetä silmälaseilla, tuima ja älykäs ilme kasvoillaan. Niin ja lapset leikkii hiekkakauilla innoissaan ja nauraa rätkättää. Todellisuus on paljon karumpi.

Ja muutenkin, miksi ihmiset opiskelee koko nuoruutensa siksi, että “saisi hyvän ammatin” mutta kaikesta huolimatta lähes jokainen vihaa aamulla aikaisin työpaikalle raahautumista ja kahvitaukoja pitkitetään tahallisesti, surffataan netissä kun pitäisi tehdä töitä? Takaako muka raha hyvän elämän? Kouluissa opetetaan pienestä pitäen mikä on hyväksyttyä ja mikä ei, ja lapsia pelotellaan propagandavalistuksilla ja poliisisedillä. Se on salaliitto, joka tahtoo tehdä meistä tietyn mallin mukaan eläviä ihmisiä jotka ei vahingossakaan käytä omia aivojaan, vaan tärkeämpää on että ruoho on leikattu ja auto vaihdettu uudempaan puolen vuoden välein täydellisyysmittarin ylläpitämiseksi. Niin ja ettei naapurit vaan saa tietää jos ei ollakaan oikeasti niin mallikelpoisia kansalaisia kuin muka-pitäisi-olla.


-Anonyymi, 23.6.2008 22:30

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2