Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: antologia: kirjallisten otteiden valikoima, lukemisto; runovalikoima

Pidätkö?


10 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 13/min.
Hae
Teoria
WTC 9/11 takana ILLUMINATI(DARK AGENDA) (Uskottavuus: -0,1; 383 arviota)

George W. Bush organisoi illuminati salaliittoryhmän kanssa 11.9.2001 terrori-iskut jotka tehtiin kauko-ohjatuilla sotilaskoneilla mitkä muistuttivat ulkoisesti 767 mutta olivatkin sisältä ohjuksia.

N.E.S.A.R.A. National Economic Security And Reformation Act niminen salainen lakialoite oli määrä tulla voimaan 11.9.2001 yli 120:ssä maassa. Tämä olisi korottanut sosiaaliturvan yli kolminkertaiseksi jokaisessa näissä maissa suomi mukaan lukien. Maailmassa valtaa pitävä salaliitto illuiminati joka on maailman rikkain eliittijärjestö ei sallinut tämän lain voimaan tulemista vaan järjesti WTC iskut operaationa torperoida NESARA ja siinä he onnistuivat.

Jo George W. Bushin presidentiksi valinta oli illuminatin salajuoni vilpillä. Edusti George W. Bushin amerikan presidenttinä entistäkin läheisemmin illuminatin tavotteita kun isä Bush oli jo sukunsa kautta ollut yhteydessä tiiviisti illuminatiin. Salaseura illuminatilla on useita tuhansia kaksoisagentteja monissa amerikan hallituksen tehtävissä ja he saattavat olla ulkoisesti vaikka naispuolisia sihteereitä.

Jos joku julkisista henkilöistä tai poliitikoista vuotaa illuminatista jotain julkisuuteen voi illuminati järjestää henkilön pois päiviltä tyyliin JFK. Tätä tekniikkaa he käyttävät edelleen esim. eräs WTC 11/9 juttua tutkinut riippumaton tutkija Brian Quick kuoli kun auto ajoi hänen ylitseen 18.6.2003. Tämä ei ollut sattumaa ? Koska hän oli juuri edellisellä viikolla televisiossa mennyt paljastamaan wtc iskun totuuksia lentokoneiden turvajärjestelmästä joka ei salli törmätä suuriin kohteisiin.

Diana Spencer murhattiin illuminatin toimesta, lisäksi Elisabeth englannin monarkista kuuluu illuminatiin prinssi Charles mukaan lukien.


-Truth, 31.7.2004 03:43

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2