Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: tetra: nesteiden kartonkipakkaus, etenkin nelitahokkaan muotoinen;eräitä kaloja; yhdyssanoissa myös: neli- (esim. nelinkertainen, neliosainen)

Pidätkö?


10 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 17/min.
Hae
Teoria
Uutisia säädellään (Uskottavuus: 1,5; 132 arviota)

Oletteko huomannut, että suomalainen media käsittelee kokoajan jotain kohuskandaalia? Nyt yritetään tehdä kohua vanhoista doping-epäselvyyksistä, aiemmin oli kansanedustajien rahat ja Kanervan tekstarit.

Kun media jauhaa näitä päivästä toiseen, jäävät todelliset huolet ja asiat varjoon. Valtion tukema STT (Suomen tietotoimisto) lähettää uutiset – sellaisena kun haluaa – kaikille joukkoviestimille. Mediassa on silloin etusivulla kaikki turha Tukiaisen tisseistä lähtien, eikä raportoida miten Suomen talous oikeasti jaksaa, onko töitä, mitä päätöksiä politiikassa tehdään.

Loppuun mainittakoon hyvänä esimerkkinä NATO. Vain silloin, kun lehdissä ei ole mitään skandaalia, jota puida tällä kertaa, nousee taas sama vanha NATO-keskustelu pintaan. Todellisuudessa poliitikot vääntävät siitä (ja monesta asiasta muusta mitä emme vain tiedä) kättä, samalla kuin “tietämätön” kansa seuraa vain median julkaisemia mitättömiä uutisia.


-Vnnen, 25.6.2008 12:20

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2