Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: fasetti: hiomapinta, tahko; viiste; (hammaslääkäri asentama) hampaan ulkosivun muotoinen posliinilevy

Pidätkö?


5 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 7/min.
Hae
Teoria
Salaliittoteorioidenvastainen salaliitto (Uskottavuus: 0,1; 9 arviota)

Toverit! On olemassa viheliäinen salaliittoteorioidenvastainen salaliitto, jonka toiminta näkyy jo täällä lintukodon vilpittömällä salaliittoteoria-sivulla.

Tämän salaliiton jäsenet ovat ohjelmoineet verkkosivuja haravoivia botteja, jotka etsivät verkosta juuri tämänkaltaisia paljastussivuja ja täyttävät ne sitten itsestäänselvillä pilipaliteorioilla, kuten “Valtio verottaa tulojamme saadakseen rahaa” tai “Mobiilipelit ovat rahastusta”. Tällaiset itsestäänselvyydet keräävät kaikki uskottavuuspisteet, jolloin todelliset, oikeita salaliittoja paljastavat teoriat vajoavat harmaaseen epäuskottavien teorioiden massaan.

Keitä tämän salaliiton takana sitten on? Tuskin kukaan voi heitä nimetä, mutta varmaa on, että he ovat ryhmä yhdistyinetä salaliittolaisia, jotka pyrkivät ehkäisemään paljastumisensa ja heihin kohdistuvat epäilyt.

Toverit! On tullut aika nousta tätä petollisuutta vastaan ja tyrmätä itsestäänselvät, arkipäiväiset salaliittoteoriat. Mikäli annamme tämän jatkua, salaliittolaiset voivat rauhassa jatkaa kieroja suunnitelmiaan!


-Herra Seitsemänkymmentäviisi, 24.12.2008 01:29

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2