Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: dublee: kultapäällyste; kullalla päällystetty metalli(esine); joskus vastaavasti hopeapäällysteestä

Pidätkö?


15 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 24/min.
Hae
Teoria
City yrittää tuhota Lintukodon (Uskottavuus: -1,7; 3 arviota)

City yrittää tuhota lintukodon hankkimalla kaikki Lintukodon sivut itselleen. Sitten City-lehti ottaa nämä sivut omaan hallintaansa. Tämä on estettävä.

Lintukoto-sivun tausta on paljon paremman näköinen kuin City-sivun tausta. City-sivun tausta on tylsä. Olen alusta alkaen vastustanut Lintukoto-sivujen muuttamista City-sivuiksi.

Osa sivuista on huonontunut City-sivuiksi muuttuttuaan. Esimerkiksi mielenosoitus-sivulla en ole onnistunut katsomaan muiden tekemiä mielenosoituksia. Niiden katsominen oli kuitenkin aikanaan hauskaa. Mitä hauskaa on tehdä mielenosoitusta, jos sitä ei missään julkaista.

Aapon kannattaisi sopia City-lehden kanssa, että City-sivuiksi muutetut Lintukoto-sivut muutetaan takaisin Lintukoto-sivuiksi.

(En usko oikeasti, että City-lehti suunnitelisi Lintukodon tuhoamista. Sen sijaan olen oikeasti sitä mieltä, että Lintuko-tausta on parempi kuin City-tausta. Samaten mielenosoitus-sivun huononeminen on totta. Minä myös ihan oikeasti vastusta tätä sivujen muuttamista. Tämän kirjoituksen oli tarkoitus olla eräänlainen protesti.)


-mä, 31.12.2008 12:45

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2