Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


23 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 8/min.
Hae
Teoria
Margariinimafia (Uskottavuus: -1,0; 6 arviota)

Ruotsalainen lääkäri Annika Dahlqvist kirjoittaa blogissaan kansainvälisestä margariinimafiasta ja yhdistää sen Pekka Puskan Pohjois-Karjala-projektiin. Tämän väitteen mukaan meitä 40 vuotta hallinnut rasvasuosistus perustuukin väärennökseen. Erittäin vakava väite joka olisi syytä tutkia.

Aikaisemmin jo ruotsalainen lääketieteen tohtori Uffe Ravnskov kirjoitti kirjassaan “Kolesterolimyytti”, että Pohjois-Karjala-projekti epäonnistui, koska se ei kestänyt tieteellistä tarkastelua ja kirjoittaja ihmetteli ettei suomalaisille ole kerrottu tätä.

Tässä lainaus Annika Dahlvistilta:

“Margariiniteollisuus on käyttänyt Suomea keihäänkärkenä taistelussa maailmanterveyttä vastaan. Kahden 70-luvulla julkaistun tutkimuksen väitetään todistavan tyydyttyneiden rasvojen olevan vaarallisia sydämelle, nämä tutkimukset ovat: suomalainen mielisairaalatutkimus sekä Pohjois-Karjala-tutkimus. Molemmat tutkimukset ovat väärennöksiä (falsarier) kuten useat tutkijat ovat myöhemmin osoittaneet. Keinorasvateollisuus on sittemmin palkinnut avokätisesti nämä tutkimukset tehneet suomalaisprofessorit.”


-mafioso, 5.6.2009 18:14

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2