Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


4 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 17/min.
Hae
Teoria
Activia - Ja paska lentää?! (Uskottavuus: -0,1; 7 arviota)

''Mun lempimaku on mustikka, osta sinäkin activiaa!''

Activia on täyttä humpuukkia. Mukamastensa auttaa ruuansulatusta.

On minullakin ollut ruuansulatusvaivoja ja muuta sellaista, joten kokeilen Activiaa. Usko tai älä; Yksi jogurttipurkki Activiaa ei riitä. Niitä pitäisi syödä ainakin 3 päivässä. Noh, nyt kun testasin syödä 3 Activiaa päivässä, alkoi hirmuiset ilmavaivat ja maha meni sekaisin... Activia on myös kaloripommi, eli sokeria on lisätty, jopa runsaasti. Keinotekoisia makeutusaineitakin löytyy.

Hei oikeasti ihmiset!! Ottakaapa katsaus omaan ruokavalioonne, mikä teidän ruokavaliossa on sellaista joka aiheuttaa turvotusta/närästystä tms? Sitten kun keksitte mikä on se ruoka-aine/ruoka-aineet niin sitten yksinkertaisesti vähennätte kys. ruoka-aineen käyttöä tai lopetatte sen kokonaan. Se kys. ruoka-aine voisi olla esim. näitä: Kahvi, hiiva, hiivaa sisältävät leivonnaiset ja hiivaleipä, valkoista jauhoa sisältävät tuotteet ( pasta, vehnäleipä, sokeri, valkoinen riisi, aspartaamia sisältävät juomat jne.

Yleinen turvotuksen, makean himon ja ruoanhimon aiheuttaja on hiiva. Hiivaa kasvaa suolistossa ja se aiheuttaa makeanhimoa ja hiivaa sisältävien tuotteiden himoa, koska näin se hiiva ruokkii itseään. Hiiva suolistossa aiheuttaa väsymystä ja turvotusta jne.. Oikealla ruokavaliolla inhottavasta hiivaongelmasta pääsee eroon eikä tarvitse turvautua mihinkään hölyn pölyn jogurtteihin.

Siis kasviksia, kuituja, kokojyvätuotteita, pehmeitä rasvoja, runsasta veden juontia, vähärasvaista kalaa ja lihaa. Myös maito voi aiheuttaa suolisto-oireita, joten kannattaa kokeilla esim. soijamaitoa.

Activia kyllä auttaa rahanmenoon.

Kiitos jos jaksoit lukea tämän loppuun.


-Doctor D'oh, 25.5.2010 20:27

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2