Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: limerikki: leikkisä pikkuruno, jonka ensimmäinen riimisana on yleensä paikannimi tai muu erisnimi

Pidätkö?


12 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 23/min.
Hae
Teoria
Michael Jackson on elossa (Uskottavuus: -0,2; 11 arviota)

26. kesäkuuta saamme kuulla, että kuoleman aiheutti Demerol-yliannostus, joka myöhemmin vaihtuu Propofoliksi. Ruumiinavausta ei ole vielä tehty, mutta näköjään kuolinsyy tiedetään jo.

Media paljastaa meille hätäpuhelun, josta saamme kuulla neljä eri versiota:

Kuultuamme puhelut voimme päätellä, että Michael Jackson oli kotonaan Carolwood Drivessa, kun hätäpuhelu soitettiin. Kuulemme taustalla lääkärin äänen, joten soittajan oli oltava myös paikalla. Kuitenkin ambulanssin näyttö kertoo meille jotain muuta:

Puhelua ei tehty osoitteesta 100 North Carolwood Drive vaan osoitteesta 9641 Sunset Boulevard… Beverly Hills Hotellista.

Meille on kerrottu, että kyseisessä osoitteessa sijaitsee matkapuhelintorni, mikä onkin yleinen selitys kuvaruudulla näkyvälle osoitteelle.

Tämän sivuston mukaan osoitteessa 9641 Sunset Boulevard ei ole matkapuhelintornia.

Lähennä kuvaa Beverly Hills Hotellin kohdalla (niin kuin sivustolla kehotetaan), niin näet, ettei siellä ole mitään matkapuhelintornia. Yhtäkään ei ole merkitty sinne.

Matkapuhelinnumero 909 273 4846. Matkapuhelimet voidaan jäljittää – varsinkin, kun kyse on hätätapauksista. Tämä puhelu tuli Verizon-numerosta (Verizon on amerikkalainen puhelinyhtiö), kuvaruudussahan lukee “Verizon Wireless”. Kun joku soittaa hätänumeroon matkapuhelimella, puhelu ohjataan hätäkeskukseen (PSAP – Public-safety answering point).

“Puhelimen sijainti jäljitetään kolmiomittauksella – kahden tai useamman mittauslukeman avulla on mahdollista laskea, mistä signaali tulee, laskemalla kolmio, joka sopii signaalien vahvuuksiin. Kolmas piste on puhelimen sijainti. (Torneja ei siis paikanneta, vaan puhelimen todennäköisin sijainti määritetään selvittämällä puhelimen moneen suuntaan lähettämien signaalien voimakkuus.) Kuitenkin, tämä paikannustieto lähetetään aina, kun hätäpuhelu soitetaan. Sen avulla varmistetaan, että poliisi saa aina tietoonsa puhelimen sijainnin, jotta apua tarvitsevia voidaan auttaa.”

Joten jos soittaja, lääkäri ja Michael Jackson olivat Beverly Hills Hotellissa, kuka otettiin kyytiin Carolwood Drivelta?

***

1. heinäkuuta TMZ tarjoaa meille kopion Michael Jacksonin testamentista. Ensimmäisellä sivulla sanotaan seuraavaa:

Jo alussa muutamat asiat ovat pielessä. Ensinnäkin toisen nimen väitetään olevan Joseph. Vaikka useimmat luulevatkin, että Joseph on Jacksonin toinen nimi, vuoden 2003 syytteessä lasten hyväksikäytöstä sanotaan muuta:

Jacksonin passit, joissa molemmissa sanotaan Michael JOE Jackson:

Lailliset dokumentit ja päätöksen lukeva valamiehistön jäsen sanovat Michael JOE Jackson Näiden mukaan voimme olettaa hänen oikean laillisen nimen olevan Michael Joe Jackson. Miksi siis testamentissa lukee Joseph?

Allekirjoitettu 7.7.2002, tasan 7 vuotta ennen muistotilaisuutta. Numero 7 pomppaa usein esiin tässä tarinassa. Randy Jacksonin mukaan testamentissa oleva allekirjoitus ei ole Michael Jacksonin. Testamentti on siis väärennös.

Saatat nyt ajatella, että Jackson on todella pulassa, jos hän on lavastanut kuolemansa, kaikkien näiden väärennettyjen asiakirjojen vuoksi. Mutta väärennöksen väärennös ei ole petos. Sinun tulee myös tietää, että Jacksonin henkivakuutus ei ollut maksettu, vaan se oli lunastettu. Henkivakuutuksen voi muuttaa rahaksi ja lunastaa, kun on vielä elossa. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: Yhdysvaltain valtionjohdon täytyy olla tietoinen tästä, sillä he tietävät Jacksonin virallisen nimen ja sitä kautta sen, että julkaistut asiapaperit ovat väärennöksiä. Jos hänellä on FBI puolellaan, resurssit riittävät vaikka mihin.

Conrad Murray syytettynä Michael Jacksonin kuolemasta:

On kummallista, että Murray saa vain yhden syytteen. Michael Jackson sai aikanaan 10 syytettä lasten hyväksikäytästä. Mitä enemmän syytteitä, sitä suuremmalla todennäköisyydellä syytetty saadaan telkien taakse. Ilmeisesti tarve saada Murray vankilaan ei ole kovin suuri. Huomaamme myös, että Murray tappoi syytösten mukaan Michael Joseph Jacksonin, henkilön, jota ei ole olemassa.


-http://www.michaeljacksonhoaxf, 25.7.2010 15:23

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2