Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


7 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 8/min.
Hae
Teoria
Wikileaks/Googlemaps (Uskottavuus: 0,8; 20 arviota)

Wikileaks on USA:n oma propagandakanava, jolla syötetään väärää ja haluttua tietoa muille maille, Uskottavuuden kannalta itsestä “vuodetaan” sopivan verran tietoa, joka olisi muutenkin tiedossa.

Googlemaps:llä taas kartoitettiin kätevästi IP- osoitteet ja kaupan päälle otettiin kuvat. Tiedot menivät USA:n tiedustelupalvelulle. Nyt ei tarvitse heidän ihmetellä, mistä on fyysisesti nettiin laitettu uhkausviesti tai vastaava tullut. Lisäksi heillä on tiedossaan palomuuri yms suojausjärjestelmät. Olisiko Googlella ollut oikeasti resursseja tehdä moinen operaatio ilman USA:n kansallista tukea? Ja miksi ?

Tulevaisuuden sotaa ei tarvitse käydä enää perinteisillä aseilla, vaan riittää kun tietoverkon kautta suljetaan sähkö – ja viestintäjärjestelmät ja vedenjakelu. Sen jälkeen ko. maan kansalaiset ovat kädet ylhäällä ja antautuvat. Samalla vihollinen levittää väärää tietoahalutun järjestelmänsä kautta.

Yllättävän paljon on ollut jo katkoksia esim. pankkijärjestelmissä, jotka oikeasti ovat joutuneet hyökkäyksen kohteeksi. Kiinalaiset, venäläiset ja jenkit ylläpitävät tätä uutta kauhun tasapainoa


-JackH, 7.2.2011 19:51

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2