Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


2 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 15/min.
Hae
Teoria
Jotain mätää kirkkomaalla (Uskottavuus: 0,4; 79 arviota)

Kirkon tarkoitus on vain huijata hyväuskoisia ihmisiä ja viedä heidän rahansa. Aivopesu aloitetaan jo ihan pienestä asti. Pikkuiset lapset viedään seurakunnan päiväkerhoon, jossa heille kerrotaan tarinoita Jeesus-sedästä, joka teki kilttejä asioita ja enkeleistä, jotka suojelevat selustaa. Kaiken tarkoituksena on vain saada ihmiset uskomaan kirkon sanomisia ja olemaan epäilemättä sen tarkoitusperiä. Seuraavassa vaiheessa lapsille ryhdytään opettamaan koulussa uskontoa. Tämä ei ole vielä vakavaa, mutta yhdistettynä varhaislapsuuden opetuksiin tämä uppoaa kuin kuuma veitsi voihin.

Jos lapsella on vahva oma tahto, tai hänen vanhempansa ovat opettaneet lasta olemaan uskomatta kaikkea kuulemaansa, lapsi ei ehkä ole täysin kirkon vallassa. Viimeinen vaihe tapahtuu, kun lapsi tulee murrosikään ja hänen identiteettinsä on hyvin haavoittuvainen. Nuoren täytyy käydä viikon kestävä rippikoulu, jos hän tahtoo pysyä kirkkoyhteisön jäsenenä. Vahvan minäkuvan omaavat eivät ole niin suuressa vaarassa kuin ne jotka vielä etsivät omaa identiteettiään. Viikon kestävä maksimaalinen aivopesu yhdistettynä aiempiin opetuksiin voi tehdä lapsesta kirkkoa kuuntelevan luottavaisen orjan.

Kirkko saa pidettyä lähes mahdottoman yhteisönsä koossa ja saa rahansa kirkollisveroista. Suuri osa Suomenkin maa-alueista on joko kirkon tai valtion omistuksissa. Miljoonia euroja on kiinnitettynä kirkkomaihin ja seurakunnan omistamiin metsiin. Kun tottelevaisiksi opetetut ihmiset eivät epäile kirkon tarkoitusperiä, on kirkon helppo hallita maallista omaisuuttaan. Siksi ehdotuksesta, jonka mukaan kirkko ja valtio tulisi erottaa täysin toisistaan nosti niin suuren äläkän kirkon päättäjien keskuudessa.

Jos et usko tätä, mietippä seuraavaa: Raamatussa opetetaan, ettei mitään maallista omaisuutta saa mukaansa taivaaseen, johon hurskaat pääsevät. Miksi siis kirkko kerää niin paljon rahaa ja maata? Eikö saarnoja voisi pitää teltoissa yleisillä kokoontumispaikoilla, saarnamiesten palkat maksaa vapaaehtoisilla lahjoituksilla ja ihmiset haudata valtion hautausmaille, jotka papit olisivat siunanneet? Mihin he tarvitsevat niin paljon omaisuutta?


-vääräuskoinen pakana, 23.9.2004 15:27

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2