Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


12 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 22/min.
Hae
Teoria
Naiset (Uskottavuus: 0,4; 202 arviota)

Naisilla on keskenään salaliitto miehiä vastaan!

Näennäisesti useimmat korkeissa johtotehtävissä olevat ihmiset ovat miehiä ja näinollen voisi kuvitella että suurin osa vallastakin on miesten hallinnassa.

Todellisuudessa kuitenkin maailmaa hallitsevat naiset! Kaikkeen päätöksentekoon vaikuttavat (miestensä kautta) naiset. Jotkut naiset jäävät varsinaisen työelämän ulkopuolelle voidakseen paremmin johtaa maailmanlaajuista organisaatiota (verkostoa joka ulottuu kaikkialle) sillä välin kun heidän miehensä käyvät mitään aavistamatta päivittäin töissä.

Tiedonvälitysreitteinä käytetään mm. pahaa aavistamattomia pikkulapsia, joille opetetaan näennäisesti mitään tarkoittamattomia loruja ja lauluja joita he tarhoissa ja kouluissa sitten kertovat toisille lapsille, jotka edelleen kertovat nämä (koodatut viestit) kotona äideilleen. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi miksi äidit tenttaavat lapsiltaan päivän tapahtumista tarhassa tai koulussa?

Miehiä naiset käyttävät lähinnä työjuhtina ja huvitteluvälineinä. Parisuhteen syntymisessä ei oikeasti ole mitään sattumanvaraista, sillä naiset ovat sopineet myös tämän järjestelyn jo ennalta käsin. Miehet jaetaan niin että naisten on mahdollisimman helppo manipuloida päätöksentekoa. Esimerkkinä mainittakoon pihtaaminen. Eli seksuaalisesti erityisen aktiivisille miehille pyritään valitsemaan kumppani joka ei seksistä niin välitä ja voi näin ollen kiristää miestään seksillä. Vaihtoehtoisesti voidaan seksuaalisesti aktiiviselle naiselle järjestetään tilapäistä seksiseuraa mikäli on tarve pihtaamiseen kotona (kuuluisa päänsärky). Salaisia neuvonpitoja naiset pitävät mm. “vaateostoksilla” tai ravintoloiden wc-tiloissa. Jos joskus on tarvetta suurempiin palavereihin niin pidetään ns. “tyttöjen ilta” ja päästetään miehet keskenään “vaikka baariin”. Baareissa partioi naispuoleisia agentteja jotka ovat näennäisen kiinnostuneita näistä miehistä. Todellisuudessa nämä agentit vain tarkkailevat että miehet juovat tarpeeksi paljon alkoholia jotta eivät huomaisi mitään ympärillä tapahtuvasta manipuloinnista. Mikäli on tarvetta organisaatiomuutoksiin, voidaan miehelle järjestää ravintolaillan aikana seksiseuraa, josta vaimo “yllättäen” saa tiedon. Näin voidaan helposti järjestää ero puolisoiden välille ja siirtää ko. nainen uusiin tehtäviin.

Salaliitosta on monia merkkejä jos vain osaa olla silmät ja korvat tarkkana. Vaikka jotkut ovatkin huomanneet näitä selviä salaliiton merkkejä ei niistä kukaan uskalla puhua omalla nimellään, sillä naisten organisaatio on niin vahva ettei yksittäiset tai edes pienet ryhmittymät pystyisi horjuttamaan tätä verkostoa.

Salaliiton laajuudesta huolimatta pettureita on hyvin vähän, sillä heitä kohdellaan erittäin ankarasti. Pahimmissa tapauksissa saattaa rangaistuksena olla jopa siirto Turkuun.


-miestarkkailija, 29.9.2004 15:22

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2