Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


8 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 21/min.
Hae
Teoria
Valloittajat ulkoavaruudesta! (Uskottavuus: 0,1; 53 arviota)

Äärettömän älykkäiden ulkoavaruudesta saapuneiden muukalaisten Maapallon valloitus on alkanut! Muukalaisten päätavoitteena on saada haltuunsa Maapallon energiavarat.

Alienien tekniikka on niin kehittynyttä että he helposti pystyvät korvaamaan ihmisiä oman rotunsa edustajilla ilman ettei vaihtoa huomaa ellei osaa kiinnittää asiaan tarkempaa huomiota.

Maapallon valloitus on järkevintä aloittaa maailman suurimman päämiehen eli Yhdysvaltojen presidentin korvaamisella. Näin saadaan haltuun kerralla puoli Maapalloa ilman suurempaa taistelua. Seuraavaksi tarvitaan vain perusteltuja syitä käyttää USA:n (ihmis)armeijaa haltuunottamaan suuria öljyvarantoja näennäisesti Yhdysvaltojen haltuun.

Tästä “George W. Bushista” takaapäin otetusta kuvasta näkyy selkeästi ettei kyseessä ole ihmisen selkäranka vaan vaaliväittelyssä John F.Kerryä vastaan käytetään korvaajaa:

Myös kävelytyylistä voidaan havaita ettei kyseessä ole ihmisrodun edustaja:

“Bush” siirsi terveystarkastustaan yli vaalien. Syy tähän voidaan ymmärtää kun tiedetään ettei oikea Bush ole enää ollut kuvioissa mukana vaan siepattuna muukalaisten salaisessa laboratoriossa. Mitä vaalien jälkeen tapahtuu? Tuodaanko oikea Bush takaisin lääkärintarkastukseen vai siirretäänkö tarkastusta jälleen jollain verukkeella? Vai korvataanko Bushia tutkiva lääkärikin? Entä mitä tapahtuu jos Bush ei voitakkaan vaaleja? Siitä ei liene ongelmaa, näimmehän jo viime vaaleissa kuinka vaalitulosta pystytään helposti manipuloimaan.


-epäluuloinen, 13.10.2004 14:38

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2