Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


0 käyttäjä paikalla, sivulatauksia 5/min.
Hae
Teoria
terveystiedon tunneilla harjoitetaan aivopesua (Uskottavuus: -0,1; 52 arviota)

terveystiedon tunneilla kuullaan usein että rasva, suola sekä punainen lihä ovat pahasta. tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä ihminen tarvitsee juuri näitä ravintoaineita selvitäkseen. tarkemmilla tutkimuksilla saadaankin tietoon että rasva suola ja punainen lihä lisäävät ihmisen perusjaksamista sekä kuntoa. konnen heikkeminen vaikuttaa suoraan suomen armeijan alokkaisiin, jotka tulevat armeijaan yhä huonommassa kunnossa! moni jopa valitsee siviili palveluksen armeijan sijasta, koska armeijassa syödään suolaista hernekeittoa!

kuka tästä sitten hyötyy? vastaus löytyy Katariina Suuren lausahdus josa hän määritteli venäjän maan rajoiksi “idästä tyynen meren, lännessä Atlantin, Pohjoisessa jäämeren ja etelässä Intian valtameren.” saliitossa terveystiedon opettajien kanssa ovat siis venäjän päättäjät, jotka vahingosta viisastuneina heikentävät suomen armeijan kuntoa pohjalukemiin.

Suomen jälkeen vuorossa on varmasti myös Ruotsi sekä Iso-bitanania, joka jo ottaa mallia suomalaisesta “terveyskulttuurista.”


-appa, 4.12.2004 14:21

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2