Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: konsiili: kirkolliskokous

Pidätkö?


15 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 25/min.
Hae
Teoria
Tiedän kyllä juonestanne! (Uskottavuus: -0,0; 45 arviota)

Maailmassa on vain yksi salaliitto: kaikkien salaliitto MINUA vastaan. Ensinnäkin työnantajani ja kauppiaat sekä palveluntarjoajat ovat liitossa minua vastaan. Palkkani ei riitä kattamaan kaikkia kulujani. Eikö tämä ole jo osoitus ilkeästä salajuonesta taloudellisen tilanteeni heikentämiseksi?

Valtio on minunvastaisen salaliiton innokas toimija, sillä se vie säännöllisesti osan tuloistani, jotta ne voitaisiin käyttää kaikkien muiden ihmisten (jotka luonnollisesti ovat mukana juonessa) hyväksi. Liikenteessä kaikki muut yrittävät saada minut polttamaan päreeni, jotta salaliittoon niinikään kuuluvat poliisit voisivat sakottaa minua.

Koska kaikki ovat liitossa minua vastaan, on minun turha kertoa asiasta kenellekään. Salaliittolaislääkärini tyrmäsi todisteluni juonesta minua vastaan ja kuittasi sen lieväksi hypokodriaksi.

Minun on oikeastaan turha kertoa tätä sinulle, hyvä salaliittolainen, koska sinun täytyy tietysti tuntea oma salaliittosi. Mutta kerronpahan nyt vain että olen saanut asian selville, joten voitte lopettaa typerän salailunne!


-Lopettakaa jo se salailu!, 8.3.2005 19:57

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2