Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: limerikki: leikkisä pikkuruno, jonka ensimmäinen riimisana on yleensä paikannimi tai muu erisnimi

Pidätkö?


8 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 6/min.
Hae
Teoria
Tarja Halonen asensi salakuuntelulaitteita Bushin solmioon (Uskottavuus: 0,4; 82 arviota)

Bushin ja Halosen tapaaminen yli vuosi sitten muistetaan yhä Suomessa tuolloin tapahtuneesta huvittavasta kommelluksesta. Kuten tiedämme, Presidentti Bush pyysi ;>Tarja Halosta suoristamaan hänen vinoutunutta solmiotaan. Halonen asensi solmion suoraksi hymyille, mutta vasta nyt, vuonna 2005, olen saanut lisätietoja tapahtuneesta varmasta ;>ulkoministeriön lähteestä.

Solmion suoristamisen tarve ei ensinnäkään todellakaan ollut mikään sattuma. Suomen ulkoministeriön leivissä työskentelevä agentti oli ohimennen vääntänyt solmion vinoon vain hieman ennen Bushin astumista sisätiloihin. Näin oli ilmiselvää, että Bush tulisi pyytämään neuvoa tilaisuuden ainoalta korkeaarvoiselta naiselta, Tarja Haloselta. Kaikki sujui, kuten ulkoministeriön vakoojasiiven miehet mustissa takeissaan olivat sikarinsavuissa suunnitelleet.

Halosella oli mission toimeenpanijan rooli. Hänelle oli annettu pieni ;>KEE-1540CBL-mikrofoni, jollaisia jo KGB:n agentit muinon käyttivät hotellihuoneiden salakuuntelussa. Agenttien avustuksella Presidenttimme oli harjoitellut mikrofonin istuttamista pysyvästi ja huomaamattomasti solmioon jo hyvissä ajoin etukäteen. George W. Bushin tiedettiin käyttävän aina Cape Cod Neckwear-solmioyrityksen punakuvioista solmiota. Mikrofoni saatiin sijoitettua Bushin Yhdysvaltalaisvalmisteisen solmion alapään laskokseen täysin huomaamattomaksi ja paikallaan pysyväksi.

Bush on käyttänyt mikrofonin istutuspäivän jälkeen samaa solmiota tiettävästi kaikissa merkittävissä valtiovierailuissa ja keskusteluissa, myös salaisissa sellaisissa. Suomen ulkoministeriöllä on siis tuhansia sivuja Bushin salaisia keskusteluja paperilla arkistoissaan. Salakuuntelu on tiettävästi jatkunut tähän päivään ja jatkuu yhä. Ulkoministeriöstä tullaan asia kieltämään, mutta he eivät voi enää kauaa peitellä tietojaan tulevasta Iranin sodasta ja USAn salaa suunnitellusta hyökkäyksestä Kuubaan.

Suomen laittomat vakoilutoimet oli mielestäni aika täten paljastaa ja ulkoministeriön on aika astua ulos valheen verhon takaa ja myöntää syyllistyneensä salakuunteluun. Vain ministereiden ja agenttien ahneus estää heitä ilmoittautumasta. He ovat kerran saaneet maistaa salakuuntelun makeaa nektaria ja nyt he kuuntelevat mikrofonin signaalia Washingtonista jatkuvasti jokaisen ministeriön virkamiehen päivystäessä kaiuttimilla 4tuntia kerrallaa ja kirjoittaen puhetta paperille.

Täten edellämainitun hyväksyn ja oikeaksi todistan:

Pelle Svanlös


-Mr. Svanlös, 5.4.2005 00:20

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2