Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


2 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 12/min.
Hae
Teoria
Potterit Pahuuden välikappaleina! (Uskottavuus: -0,1; 63 arviota)

J.K.Rowling on syvään vihkiytynyt okkultisti! Hän on osa suuremman salaliiton suunnitelmaa valmistaa ihmiset ottamaan vastaan mikrosiru otsaansa, tai käsivarteen. Rowlingin noituuteen liittyy kaikki itse kirjoissa.

Todiste 1:

Harry Potterin P ei ole P, vaan tietynlainen muotoutunut salama, ja Saatananpalvonta on täynnä salamoita!

KISS – '' Knights in satan's service ''

Jonka kaksi viimeistä S:ää kirjoitetaan salamoilla.

AC/DC – '' Anticristus / DevilsChild ''

Käyttää kauttamerkkinään salamaa,

sama on toistunut jo Hitlerin SS-joukoissa! Schutzstaffelin molemmat S:ät kirjoitetaan mitenkäs muuten kuin salamoilla? Myös monet muut saatanalliset rockibändit kuten Black Sabbath käyttävät salamaa, mutta Harry Potter on erityisesti tarkoitettu manipuloimaan nuorisoa valmiiksi tulevaan uuteen maailmanjärjestykseen!

Harry Potterin salama on otsassa, hän sai sen taistellessaan Voldemortia vastaan, ja juuri samaan paikkaan asennetaan raamatussa mainittu

'' pedon luku '' Haa.Rowling on myös ilmeisesti tutustunut tarkasti okkultismin historiaan, koska hänen, ah, niin ihanan viattomissa harry potter kirjoissaan on useita viittauksia ruusuristiläisten kirjoihin jo tuhatviisisataa luvulta!

Lisäksi uskon että Rowling tuntee myös suuremman salaliiton koska HP kirjojen antikristus, (harry Potter) käyttää piikkipaatsama puusta tehtyä taikasauvaa.

Piikkipaatsama = Holly

Puu = Wood

Hollywood on osa pahuutta.


-Epäilijä, 25.5.2005 17:03

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2