Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: kolportööri: kuljeskeleva kirjojen ja lehtien kaupustelija, varsinkin uskonnollisen tai aatteellisen kirjallisuuden myyjä

Pidätkö?


3 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 12/min.
Hae
Teoria
Mielipidetaistelu (Uskottavuus: 1,0; 110 arviota)

Kuka johtaa Cerubic´in löytämää “Ilkka Luoma” mielipidesuuntausta? Googlaus löytää runsaasti samaan nimeen johtavia linkkejä. Suomessa media ei ole keskittänyt aikaisemmin voimiaan (ainoastaan mainoksissa); siksi omanarvontuntoisia mediaihmiset lehdissä ovat.

Ilkka Luoma artikkelit näyttävät ilmestyvän hajanaisesti ympäri Suomea. Paperiväki on ollut jokin aika sitten polttopisteessä kuin myös palkkojen alentaminen.

Lähestyvät presindentin vaalit voivat innostaa mielipidemuokkaukseen kuin myös puolueiden puheenjohtajavaalit. Puoluepolitiikan suosio on tunnetusti alamaissa. Mikä puolue on tämän takana?

Salaliittoja haettaessa tulisi suorittaa analyysiä ja laajaa haentaa; tosiasiassa ei ole merkittävää vielä havaittavissa. Cerubic koki sattuman ja tuolle mainitulle viikolla on vain sattunut sattumanvarainen ja tilastollisesti tapahtunut “läjäytyminen”. Jutut on voitu luoda pitkälläkin aikajänteellä. Lehdet jemmaa juttuja varastossaan ja nyt vain sattui käymään niin, että ne putkahti yhdelle viikolle. Vaatii tarkempaa tutkimusta.

Tuo juttusarja voi olla vain valmistelua johonkin muuhun, on menossa perustan paalutus?

Onko jutuissa yhteinen juoni, onko niissä punainen lanka, joka johtaa johonkin valmisteilla olevaan. Mielikuvitusta? DaVinci koodi osoittautui bluffiksi, jolla ansaittiin rutosti rahaa.

Todelliset salaliitot, kuten kaukoidän ihmisten verkostot maailmalla ovat mielenkiintoisia ja ennustankin, että Kiina suunnittelee jotain; USA:n kulutustahti ei luo riittävyyttä muille. Maailmalla on 45 miljoonaa ulkokiinalaista, opiskelevat hiljaa ja ahkerasti. Kiinalaiset ja japanilaiset rahoittavat USA:n jättiläismäisen vaihtotase- ja liittovaltion budjettivajeen, saakohan USA kyytiä vuosien saatossa?


-XERXES, 22.6.2005 22:24

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2