Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


2 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 6/min.
Hae
Teoria
miesten meikit (Uskottavuus: -0,6; 36 arviota)

On totta, että monet naiset tulevat riippuvaiseksi meikkaamisesta. Toiset tietenkin enemmän ja toiset vähemmän, mutta tämä on eittämättä fakta. Monet eivät kehtaa mennä työpaikalle, kouluun tai vastaavaan laittautumatta, toiset tuntevat olonsa epämukavaksi ellei heillä ole meikkiä kun he lähtevät yksin ulos, jotkut eivät kehtaa olla edes ystäviensä seurassa ilman meikkiä. Elämän hankaloittamisen lisäksi tämä luonnollisesti myös laskee naisen itsetuntoa; he eivät usko näyttävänsä hyvältä ilman meikkiä, vaikka useimmissa tapauksista tilanne on tosiasiassa aivan toinen (silloin tällöinhän nainen voi näyttää kauniimmalta luonnollisena). Osasyynä koukuttumiselle voidaan pitää toki huonon itsetunnon lisäksi vaikka sitä, miten naiset katsovat toisiaan mikäli he eivät ole meikanneet. Joka tapauksessa ongelma on todellinen, olkoonkin ettei moni nainen halua uskoa tai ajatella sitä.

Mitä tämä sitten liittyy miesten meikkaamiseen? Osa naisista ajautuu tietämättään kannattamaan myös miesten (toistaiseksi erikoisena pidettyä) tapaa meikata pönkittääkseen omaa itsetuntoaan. He saattavat (jotkut ehkä myös itseltään tietämättä) olla jopa kateellisia miehille, jotka eivät juuri stressaa oman ulkonäkönsä takia, ja saavat sitä vastoin olla enemmän sellaisia kuin haluavat. Naiset siis epäsuorasti yrittävät saada myös miehet jokseenkin riippuvaiseksi meikkaamisesta, jotteivät joutuisi yksin kantamaan tuota taakkaa.

Tämä on tietenkin vain spekulaatiota miesnäkökulmasta, mutta toivon sen herättävän keskustelua ja ajatuksia, vaikkei ehkä varsinainen “salaliitto” olekaan. Vaikka toisaalta, tämä vasta salaliitto onkin, kun salaliiton takana oleva osapuolikaan ei välttämättä tiedä olevansa osallisena siihen. :)


-Sylph, 23.6.2005 13:11

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2