Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: amfetamiini: eräs keskushermostoa kiihottava huume

Pidätkö?


12 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 3/min.
Hae
Teoria
tupac shakur elää! (Uskottavuus: 1,1; 635 arviota)

Tässä on 26 syytä siihen, miksi 2Pac voisi olla elossa...

1. Tupac Shakur kuoli perjantaina 13. päivä... kaikki tietää sen

2. Tupac Shakurin erään albumin nimi on Makaveli... Makaveli oli italialainen sotastrategisti, joka suositteli lavastamaan kuoleman vihollisten huijaamiseksi... 2Pac oli hänen fani ja oli lukenut hänen kirjansa moneen kertaan. Ehkä 2Pac otti hänen neuvostaan mallia...

3. Murhaajien valkoista Cadillacia ei koskaan löydetty. Miten se on mahdollista, kun Las Vegas on keskellä autiomaata?

4. Kaupungin pohjoisosassa on pieni mustien yhteisö. Se on vain noin kahdeksan korttelin pituinen... Hyökkääjät olivat mustia. Mihin he menivät? Mihin he piiloutuivat?

5. Murhaajien valkoinen Cadillac ohittaa 2Pacin henkivartijat... Kukaan ei lähde takaa-ajoon eikä kaduilla ole todistajia.. miksei? Vieläpä Tysonin ottelun jälkeen!

6. Makaveli kirjoitti kaksi kirjaa ennen kuolemaansa. Katso, mitkä ovat All Eyez On Me-tupla-CD:n levyjen nimet... Itse en tiedä, mitä ovat, mutta 99% varmuudella samat, kuin Makavelin kirjojen nimet...

7. Las Vegas on erämaan keskellä. Miksi siellä ei ollut helikopterijahtia? Jos joku olisi ryöstänyt kasinon, LVPD olisi varmasti jahdannut ryöstäjää helikopterilla... Mutta miksi näin ei tapahtunut, kun 2Pac ammuttiin?

8. 2Pacin ruumis poltettiin kuolemaa seuraavana päivänä... Mistä lähtien ihmisten ruumiit on poltettu päivä murhan jälkeen?

9. Lisäyksen edelliseen, kukaan ei halunnut kaivaa 2Pacia esiin haudastaan, kuten haluttiin tehdä Elvikselle ja kuten tehtiin Abraham Lincolnille.

10. Mitään tutkimuksia ei tehty 2Pacin ruumiille.. ainakaan niistä ei ole kukaan kuullut...

11. Tupacin autoa ammuttiin 12 kertaa eikä Sugeen osunut kertaakaan... Miksi 2Paciin osui muka jokainen laukaus, mutta Sugeen ei kertaakaan?

12. Suge sanoi, että hän ajoi Tupacin sairaalaan ja heillä oli yhtenäistä keskustelua matkan aikana. Miten pahasti Tupaciin olikaan osunut? Kaiken lisäksi on kertomuksia, että Quincy jonesin tytär oli auton takapenkillä.. eikä hän ollut...

13. Tupacilla oli kuulemma 72 miljoonan dollarin henkivakuutus, jota ei olla vielä lunastettu.

14. 2Pacin video I Ain´t Mad At´Cha ennusti hänen kuolemansa...

15. Tupac käytti aina luotiliivejä, mutta jostain kumman syystä tällä kertaa hänellä ei ollut.. miksei?

16. Kaikille avoimet muistotilaisuudet peruttiin molemmissa, Los Angelesissa ja Atlantassa...

17. Tupac sanoi Life Goes On-biisissään, että kun hän kuoleen, hän haluaa “kaikkien räppäreiden” räppäävän hänen hautajaisissaan, jne. Miksei Death Row täyttänyt hänen toivettaan?

18. Suge Knight ja Tupac ovat ainoat musiikkiteollisuuden henkilöt, joilla on tarpeeksi munaa lavastaa kuolema...

19. Miksei niin rikas ja valtaa omaava yhtiö, kuin Death Row Recors luvannut palkkiota murhaajien löytäjälle?

20. Death Row:n läheiset ihmiset ja kuuluisien räppärien sukulaiset ovat pohtineet, että ammuskelu oli lavastettu...

21. Lisää mahdollisia vihjeitä löytyy The Don Killuminati: The 7 Day Theory-albumista. Kannen sisällä lukee “Exit: 2Pac, Enter: Makaveli”, ihan kuin 2Pac olisi kuollut ja Makaveli olisi syntynyt. Samasta löytyy myös mysteerinen SIMON.

22. Miksi Suge Knight ja muut ovat olleet niin yhteistyöhaluttomia poliisin kanssa Tupacin murhan selvittämisessä?

23. Tässä on jotain numeerisia “yhteensattumia”. 2Pac ammuttiin tasan seitsemän kuukautta All Eyez On Me-albumin julkaisusta. Numero seitsemän ponnahtaa koko ajan joka paikasta esiin. Häntä ammuttiin syyskuun seitsemäntenä päivänä ja hän selvisi 7., 8., 9., 10.,11., 12. päivät ja kuoli 13. Tämä voi selittää seitsemän päivän teorian(the 7 day theory, katso 23). Hänen iästään saadaan 7 (2 5=7). Jopa kuolinajasta saadaan seitsemän, 4:03 (4 0 3=7). Aika näyttää josko 2Pac näyttäytyisi vuonna 2003 (7 vuotta hänen kuolemastaan)

24. 2Pacin Greatest Hits-albumissa on biisi nimeltä “God Bless The Dead”, jossa 2Pac sanoo “Rest In Peace To My Motha____er Biggie Smalls”... 2Pac kuoli 6 kuukautta ennen Biggietä...

25. 2Pacin julkaisemattomassa biisissä “Streetfame” sanotaan: “I Wasn´t Mad Until SUGE Shot Me”. Miten Tupac voi sanoa niin jos hän on elossa? Vastaus on: 2Pac elää!

26. Miten Tupacilla voi olla paljon julkaisemattomia albumeja ja aina välillä niitä julkaistaan...?


-Mr. Main officer, 6.8.2005 06:12

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2