Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: kolportööri: kuljeskeleva kirjojen ja lehtien kaupustelija, varsinkin uskonnollisen tai aatteellisen kirjallisuuden myyjä

Pidätkö?


3 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 14/min.
Hae
Teoria
DVD-maakoodit (Uskottavuus: 0,6; 144 arviota)

DVD-soittimien valmistajat rakentavat soittimensa kaikkiin maihin täysin samalla kaavalla ja asentavat niihin maakoodit ohjelmallisesti (tosi), mutta sallivat tietyllä kaukosäätimen koodilla maakoodin purkamisen, että ihmiset voisivat ostaa piraattilevyjä ja halpoja jenkkilevyjä. Kaikki tämä siksi, että ihmiset käyttäisivät soittimiaan enemmän ja joutuisivat viemään niitä useammin ja useammin merkkihuoltoon.

Maakoodit ovat DVD:issä ihan vain siitä syystä, että Eurooppalaiset ostaisivat vain kalliita eurooppalaisia DVD-levyjä, koska levyjen painattaminen euroopassa on kalliimpaa, kuin amerikoissa, jossa painetaan enemmän levyjä ja halvemmalla.

Tästä pääsemmekin johtopäätökseen, että kaikki pelaavat vain omaan pussiin, eikä soittimien valmistajat ja levyjen painattajat toimi yhteistyössä (poislukien soittimien valmistajat ja PIRAATTIKOPIOIJAT, jotka ovat yhteistyössä)


-LordBhorak, 5.5.2004 13:30

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2