Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


12 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 9/min.
Hae
Teoria
USA kaikkien terrori-iskujen takana. (Uskottavuus: 0,8; 105 arviota)

Luimpa tuossa juttua syyskuun 11. päivästä vuodelta 2001, jolloin paitsi WTC-tornit sortuivat, myös Pentagoniin tehtiin isku. Väitettiin, että suuri matkustajakone olisi törmännyt seinään.

Varteenotettavista lukuisista kuvista on ilmennyt, että iskupaikalta ei löytynyt ensimmäistäkään kappaletta koneesta, ja mihin suuren suuri matkustajakone olisi voinut kadota iskun jälkeen? Lentokonetta ei koskaan löytynyt.

Silminnäkijöiden mukaan he kuulivat poikkeuksellista ääntä, joka ei muistuttanut lentokonetta vaan pikemminkin sotakonetta.

Kadonnut kone lensi valtatien yli, ja osa ihmisistä väitti sen hankautuneen liukumalla maahan ja sitten törmäämällä seinään. Mutta paikalta löydettiin paljon romua, joiden alkuperä on kaikkialta muualta kuin lentokoneesta. Kerrotaan, että paikalle oli suunniteltu iskua aiemmin, ja se oli tiedossa.

Vielä lisäksi iskun nauhoittivat lukuiset turvakamerat: Erään huolto-aseman katolla lähellä iskupaikkaa oli kamera, jonka FBI takavarikoi eikä itse huoltsikan omistaja koskaan nähnyt sitä.

Seuraava paikka oli hotellin katolla sijaitseva kamera.

Sieltä oli suora näköyhteys Pentagoniin, ja hotellin työntekijät kelasivat videota shokissa ennenkuin FBI takavarikoi sen todistusaineistona.

Sitäkään ei koskaan löytynyt.

Myös valtatien varrella oli turvakameroita, jonka mukaan lentokoneen olisi pitänyt lentää niiden ohi matkallaan, sillä se lensi vaarallisen matalalla.

Kuka iskun suunnitteli, ja mikä itseasiassa teki suurta tuhoa?

Mihin katosi se suuri matkustajakone?

Onko sellaista ollutkaan?


-epäilevä., 16.12.2005 18:36

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2