Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


3 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 9/min.
Hae
Teoria
Miten CNN tietää etukäteen USA:n hyökkäysten / ilmaiskujen tarkan ajankohdan? (Uskottavuus: 0,6; 244 arviota)

Kuten kaikki tiedämme Ameriikan Yhdysvallat käy terrorismin vastaista sotaansa. Siitä johtuen aikamme ristiretkeläisten pitää aina vähän väliä käydä 'opettamassa' alkeellista arabikansaa, jolta tosin öljyvarojakin löytyy, mutta se on jo eri tarina.

Oletteko koskaan kiinnittäneet huomiota että TV-kanavat, kuten CNN, katkaisevat normaalin lähetyksenä välittömästi pommikoneiden noustua ilmaan, ja uutisoivat hyökkäysen alkamisesta? Miten tieto huippusalaisen suunnitelmaata voi vuotaa näin nopeasti? Ovatko he soluttaneet vakoojia ilmavoimien henkilöstöön? Vai onko heillä 24h päivystys jokaisen NATO:n lentotukikohdan lähettyvillä? Ei sinne päinkään!

Yhdysvaltain sotavoimia johdetaan Washington DC:stä, puolustusministeriön hallinnoimasta massiivisesta toimistokompleksista, Pentagonista käsin. Hyökkäyksen valmistelu joukkojen ja tarvikkeiden siirtoineen, on niin valtava operaatio, että jokaisen Pentagonin virkailijan on työskenneltävä pyöreitä päiviä asian tiimoilla. Kaikilla on niin kiire että eivät ehdi edes pitää ruokataukoja.

Mitä tästä seuraa? Eihän ihminen syömättä elä. Amerikkalaisesta elämänmenosta löytyy asiaan ratkaisu. Pizzatoimitus. Lähettipojan tuoman pizzan voi näppärästi napostella työn ohessa.

Niimpä Pentagonin lähettyvillä sijaitseviin pizzerioihin alkaa, kuin salamaniskusta, sadella satoja pizzatilauksia. Kun tilausten määrä ylittää 1000 per päivä, on hyökkäykseen aikaa vielä viikko. Yli 1500 pizzaa per päivä merkitsee neljää päivää ja 2500 merkitsee kahta päivää H-hetkeen. Kun osastolta “D” kertyy tunnissa yli 150 pizzatilausta, operaatio aloitetaan seuraavan kahdentoista tunnin sisällä.

Kun tilaukset loppuvat vähäksi aikaa, on hyökkäys aloitettu. Uutiskanavan ei siis tarvitse tehdä muuta kuin seurata Pentagoniin tulvivia pizzalähetyksiä.


-Frutti di Mare, 12.5.2004 17:44

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2