Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


12 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 10/min.
Hae
Teoria
USA ohjaa Area 51 epäilystä (Uskottavuus: -0,1; 27 arviota)

Epäilykseni on, että mitä enemmän sellaisia elokuvia ja kirjoja kuten Tähtien sota kirjoitetaan, sitä kaukaa haetummalta alienit vaikuttavat. Usa säätelee ihmisten uskoa Alieneihin esim. ilmoittamalla Google Earthiin ( ns. “Area 51” olinpaikan ja pistämällä vielä kaikenmaailman porausjälkiä ja omituisia merkintöjä sinne viereen. Katso vaikka itse, sillä ohjelman voi sivuilta ilmaiseksi ladata. Sitten hallitus saa rahaa siitä, että liikkeet myyvät ufo-paskatuotteita, joita turistit sitten ostavat. Ihmisiä kiehtoo tämä ufoasia, oli se sitten totta tai ei, mutta se tuo turisteja Usaan ja maa rikastuu.

Miksei Google Earth anna kuvaa tarkemmin Suomesta tai muista maista, kun Usaa näytetään autojen tarkkuudella ja Suomesta näkyy muu kuin Helsinki pilvien peitossa pieni läiskä siinä missä valtavat rakennelmat kuuluisivat olla.

Google Earthilla ja Usan hallituksella ON salaliitto, koska Usa tarvitsee ufohulluja turisteja maahansa ja Google Earth julkaisee maapallokuvassaan luultavasti perättömiäkin ufo-merkkejä houkutellakseen USAAn käviöitä.

Huomaa myös miten huonosti mm. Afrikan maat näkyvät ja Länsi-Idän.

Eri hallitukset maksavat Google Earthille pitääkseen salaiset hankkeensa salaisena ja maakuvan sumuisena.


-Anonyymi, 25.3.2006 14:50

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2