Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


6 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 26/min.
Hae
Teoria
Suomessa suunnitellaan sotilasvallankaappausta (Uskottavuus: -0,6; 16 arviota)

Jo pitkän aikaa sotilasmenojen leikkauksista huolestunut Suomen armeija suunnittelee vallankumousta jonka päävetäjinä toimivat armeijan upseerit jotka pelkäävät menettävänsä työpaikkansa leikkauksien ja rauhanpolitiikan myötä.

Nopean toiminnan joukot ovat armeijan yritys ostaa aikaa sunnitelmalleen kansainvälisen nimissä ja kaavailtu “Vapaaehtoinen maanpuolustus” tarkoittaa käytännössä rauhanomaisten elimien kuten palolaitoksen alistamista armeijan komentoon kriisitilanteessa. Paikallisjoukot ovat tarkoitettu vallankmouksellisten sotilasjohtajien henkilökohtaiseksi miliiseiksi.

Armeija on myös vaikuttanut sisäpolitiikkaan. Huumeita, tupakkaa ja alkoholia vastaan ei ole taisteltu temmokkaasti sillä ne passivoivat kansalaisia ja tekevät näin vastarinnan epätodennäköiseksi.

Maahanmuuttujat on suljettu asepalvelun ulkopuolelle sillä heillä “ei ole siteitä Suomeen”. Oikeasti armeija vain haluaa luoda kansanryhmän jota vastaan johdattaa ihmisiä. Sama koskee tahdottomuutta toimia ihmissalakuljetusta. Armeija haluaa luoda ulkoisen rikollisen vihollisen.

Armeijan suunnitelman voidaan odottaa toteutuvan vuoteen 2020 mennessä.


-Edgecrusher, 30.3.2006 18:15

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2