Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


9 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 14/min.
Hae
Teoria
Yhdysvaltojen sotatoimet (Uskottavuus: 0,2; 27 arviota)

Yhdysvallat on viimeaikoina alkanut painostaa ns. terrorismin vastaiseen sotaan hyökkäämällä terroristien koti maihin. Uskoakseni tämä on kuitenkin vain tekosyy suurempiin toimiin. Oikeasta USA haluaa saada haltuunsa Lähti-Idän ja vaimentaa sitä vastustavat voimat.

Aluksihan se hyökkäsi Afgasitaniin Osaman perässä. He saivatkin sijoitettua sinne joukkojaan, jotka voivat valmistautua seuraaviin siirtoihin ja samalla vartioida Yhdysvaltain vastaisen propagandan varalta. Seuraavaksi he hyökkäsivät Irakiin tarkoituksenaan kukistaa Saddam. Tämän syrjäytettyään yhdysvaltalaiset pääsevät kontroloimaan Irakin hallitusta ja saavat taas uuden tukikohdan joukoillee. Ja kaiken tämän lisäksi he saavat öljyä!

Seuraavaksi Yhdysvallat luultavasti valitsee kohteekseen joko Iranin tai Syyria, mitä USA pitikin kauppasaarrossa 2004 väittäen että tämä kannattaa terroristeja.

Ja tätä menoa koko Lähi-Itä on Yhdysvaltain hallussa ja uskoakseni heidän seuraavaksi siirrokseen tulee reitti kohti pohjoista ja Äiti-Venäjää, sillä tämä olisi USA:lle suurin uhka. Ja mikäli USA saisi voiton Venäjästä, se olisi ylivoimaisesti mahtavin suurvalta ja se voisi hallita koko maailman toimia.

Mahtavimpana valtiona se myös luultavasti lakkauttaisi kommunismin kukistamalla kaikki kommunistiset valtiot joko politiikalla taikka aseellisin keinoin (kuten varmaankin Kuubaa vastaan, mikä ei tule suostumaan USA:n käskyihin).


-Anonyymi, 9.5.2006 21:22

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2