Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: mimesis: (luova) jäljittely (varsinkin taiteenteorian käsitteenä)

Pidätkö?


5 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 46/min.
Hae
Teoria
SDP + SAK + YLE = DIKTATUURI (Uskottavuus: -0,3; 27 arviota)

SDP:n tarkoituksena on luoda kurjuutta, jotta sen kannatus säilyisi. Siksi se tarvitsee SAK:ta, joka hinnoittelee suomalaisen työn aivan liian kalliiksi. Työntekijä ei tietenkään hyödy tästä, koska verotus on progressiivista ja pahimmassa tapauksessa nettotulot jopa pienenevät. Silti työntekijälle jää positiivinen kuva SAK:sta, vaikka ainoa taho joka tienasi, oli SDP:n sosialistinen politiikka.

Nämä ylimääräiset verot SDP suuntaa tietenkin köyhille ja muille vähemmistöille, jotta he saisivat maksimoitua kurjuuden. Koska köyhyys on vähentynyt, heidän täytyy tuoda köyhiä ihmisiä, jotta suomalaiset eivät rikastuisi. Siksi SDP tuokin Afrikan kaikista köyhimmistä maista maahanmuuttajia ja pakolaisia, jotta suomalainen kurjuus maksimoitaisiin.

Koska suomalaiset kansalaiset osaavat ajatella itsenäisesti he huomaavat, että näistä asioista ei ole mitään hyötyä. Siksi tarvitaan YLE:ä, joka levittää ay-liikkeitä ihannoivia dokumentteja ja keskusteluohjelmia, joissa ihannoidaan monikulttuuria. Yksipuolisen tiedottamisen kautta kansalaiset rupeavat uskomaan näihin asioihin, koska virallinen televisio kertoi näin ja siten SDP saa ylläpidettyä diktatuuriansa SAK:n ja YLE:n avustuksella.


-Pakolainen omassa maassansa, 4.6.2006 22:11

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2