Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: maya: eräitä Keski-Amerikan intiaaneja; heidän kielensä; harhakuvitelma, illuusio; (intialaisessa filosofiassa) luova, jumalallinen voima

Pidätkö?


8 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 10/min.
Hae
Teoria
lääkärit ja meijerit salaliitossa (Uskottavuus: -0,5; 22 arviota)

Lasten jatkuva korvatulehduskierre johtuu osittain limanerityksestä keuhkoissa, mikä ahtauttaa korvatorvea. Maidon tiedetään erittävän limaa. Suomessa juodaan todella paljon maitoa ja sitä juotetatan lapsesta saakka. Maitoa pidetään ainoana kalsiuminlähteenä ja sitä lähes pakkojuotetaan, etenkin lapsille.

Missään muualla maailmassa ei juoda maitoa näin paljon kuin Suomessa ja lapset kasvavat kuitenkin terveiksi ja luut kunnolla. Ilman maidon jatkuvaa juomista siis voi kasvaa normaalisti. Samaan aikaan, kun Suomessa maitoa pidetään lähes ylijumalana, se aiheuttaa ihmisille allergiaa ja runsaasta maidon juomisesta huolimatta osteoporoosi jyllää.

Ainoa selitys tälle maitopropagandalle on se, että isoimmat maidontuottajat maksavat lääkäreille mukavia summia siitä, että he aivopesevät suomaisia juomaan paljon maitoa. Salaliittoteoria on vedenpitävä!!


-epäilijä, 13.6.2006 10:24

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2