Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


13 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 11/min.
Hae
Teoria
Tuhopoltot viralliselta taholta (Uskottavuus: 0,7; 41 arviota)

VR:n makasiinit paloivat juuri sopivasti uuden musiikkitalon tieltä. Tuohan nyt on niin helvetin läpinäkyvää. Makasiineja oli yritetty kansan taholta suojella jo kauan. Vittuako se nyt itsestään syttyy.

Karpossakin pari kertaa käsitelty Imatran rajaportti vai mikä jääkaappihelvetti olikaan (hieno kirppis oli) paloi sekin.

Ilmeisesti kun ukko ei suosiolla lähtenyt jääkaappeineen pois, niin Imatran kaupungin isät salaisessa komiteassa palkkasivat jonkun hyypiön poliisin avustuksella ja vaitiololla polttamaan höskän maan tasalle.

Sama juttu Imatran Vuoksenniskan keskustassa. Uusia kerrostaloja, ja hieno miljoonan kkk:n k-kauppa oli tuloillaan. Noh, ikävä juttu kaupungin kannalta että keskustaa ja rakennuspaikkoja rumensi vielä yksi itsepäinen omakotitalo. Sekin paloi. Viaton koirakin hukkui liekkeihin.

Suomen päättäjät hoitavat asiat nykyään helvetintulella. Reilua. Haistakaa paska. Hankkikaa meikälle ensin rahaa taskuun, sitten miettikää sitä musiikkitaloa.

“Älä kirjoita nettiin mitään mitä voisit katua, tulevissa työhaastatteluissa voi sitten tulla isoja miinuksia”

Hyvä, perkele, vetäkääkin kunnon viiva.

Varmuuden vuoksi kerron ylläolevan tekstin olevan mukamas vain muistiinpanoja ja luonnoksia tulevaa salaliittonovellia varten. Muutenhan tuo olisi laitonta mustamaalaamista! Haha! Sehän olisi paska homma meikälle! Taidettahan tämä vain on pojat, älkää suuttuko kun kerron tulisista tihutöistänne!

Onko muualla suomessa ollut tällaisia epäilyttäviä tapauksia? Kertokaa.


-ZF, 30.12.2006 11:03

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2