Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku
Päivän sana: kiltti: skotlantilainen miesten hame; keskiajalla maa-alueesta maksettu vero; sellaisen veron maksaja
1 käyttäjä paikalla, sivulatauksia 59/min.
Hae
Teoria
AIDS - IHMISEN LUOMA "APINATAUTI" (Uskottavuus: 1,2; 310 arviota)

Maailman terveysjärjestön eli WHO:n arvion mukaan maailmassa on 13-14 miljoonaa HIV-tartunnan saanutta. Tilanne on pahin Afrikassa Saharan eteläpuolella, jossa tartunnan saaneita lasketaan olevan 8 miljoonaa. Suomessa lääkärit ovat ilmoittaneet marraskuun 1993 loppuun mennessä 562 HIV-tartuntaa. Näistä neljäsosalla tartunta on kehittynyt AIDS-vaiheen taudiksi. Suomessa on kuollut AIDS:iin 100 henkilöä.

Joulukuun ensimmäisenä päivänä 1993 vietettiin maailmanlaajuista AIDS-päivää tunnuksella “on aika toimia” WHO:n aloitteesta. WHO on tosiaan toiminut – nimittäin taudin levittämisessä. WHO on YK:n alajärjestö. WHO:n johtaja Brock Chisolm on muuten sanonut kesäkuussa 1991 “SCP Journal” -lehden uutta maailmanjärjestystä käsittelevässä artikkelissa: “Maailmanjärjestyksen saavuttamiseksi on välttämätöntä, että ihmisten mielistä poistetaan heidän yksilöllisyytensä, uskollisuutensa perhetraditioille, kansallisen isänmaallisuutensa ja uskonnolliset oppinsa.”

Siirtykäämme ajassa parikymmentä vuotta taaksepäin. WHO kirjoitti tiedotuslehdessään “Bulletin of the World Health Organisation” numerossa 47 sivulla 259 vuonna 1972: “Tulisi tehdä yritys sen toteamiseksi, voivatko virukset itse asiassa panna liikkelle valikoivia vaikutuksia vastustuskyvyn toimintaan. Tulisi katsoa sitä mahdollisuutta, että voitaisiin heikentää vastustuskyvyn reaktiota virukselle, jos tarttuva virus vahingoittaa enemmän tai vähemmän valikoivasti virukselle reagoivan solun.” Selvällä suomenkielellä sanottuna WHO kehoitti kehittämään juuri AIDS:in kaltaisen viruksen! WHO kertoi lisäksi, että jos uusi viruksen luomus toimisi, niin monista kauhistuttavista ja kuolettavista tarttuvista viruksista voitaisiin tehdä jopa vielä kauhistuttavampia ja pahanlaatuisempia. Eikös olekin omituista tekstiä terveysjärjestön kirjoittamaksi?

Ensimmäiset AIDS-tapaukset ilmaantuivat 1970-luvulla ja pian siitä tuli maailmanlaatuinen ongelma. Asiantuntijat olettivat, että HIV-tartunta on peräisin vihreästä apinasta Afrikassa. AIDS alkoi kuitenkin samanaikaisesti Yhdysvalloissa, Haitissa, Brasiliassa ja Keski-Afrikassa, joten tuon vihreän apinan on täytynyt olla suihkukonelentäjä! Vihreän apinan solujen geenirakenteen tutkimus onkin osoittanut, ettei ole geneettisesti mahdollista siirtää AIDS-virusta luonnollisella tavalla apinoista ihmiseen.

Vuonna 1987 tapahtui suuri paljastus. Arvostettu sanomalehti “London Times” kirjoitti 11.5. etusivulla: “Isorokkorokote pani alulle AIDS-viruksen.” HIV-tartunnat vastasivat täysin WHO:n rokotusohjelmaa Haitissa, Brasiliassa ja Afrikassa, jossa Zairessa eniten rokotuksia saaneena oli myös eniten HIV-tartuntoja. Artikkeli sai alkunsa siitä, kun WHO itse alkoi epäillä, oliko sen rokotusohjelmalla yhteyttä AIDS-epidemiaan. Se vuokrasi ulkopuolisen tutkijan ottamaan asiasta selvää. Tutkija löysi selvän yhteyden HIV-tartuntojen ja rokotusohjelman välillä. WHO kuitenkin salasi tutkimusraportin, jolloin tuo tutkija kääntyi “London Times” -lehden puoleen. Paitsi Lontoossa, sokkiuutinen joutui täydelliseen uutispimentoon, eikä sitä julkaistu päätiedotusvälineissä missään muuallapäin maailmaa.

Vaikka “London Times” -lehden artikkeli sanoikinm että isorokkorokotusohjelma laukaisi Afrikassa piilevän taipumuksen saada AIDS, on myöhemmin todettu, ettei ole minkäänlaista tieteellistä todistetta siitä, että AIDS-virus olisi ollut Afrikassa ennen WHO:n rokotusohjelmaa. Totuuden tuojina AIDS:sta ovat olleet etummaisina amerikkalaiset lääkärit William Douglass ja Theodore Strecker. Tri Streckerin perinpohjaiset tutkimukset osoittivat, että Kansallinen syöpäinstituutti ja WHO loivat yhteistyössä AIDS-viruksen laboratorioissaan Fort Detrickissä. AIDS-virus syntyi yhdistämällä kaksi tappavaa retrovirusta eli lehmissä esiintyvän leukemiaviruksen (BLV) ja lampaissa esiintyvän visnaviruksen toisiinsa ja kasvattamalla niitä sitten ihmisen kudosviljelmässä. Tri Douglass väittää lisäksi, että HIV-virus ei ole huonosti tarttuva virus. Se voi elää jopa 10 päivää kuivalla lautasella.

Miksi AIDS on sitten pesiytynyt homoseksuaaleihin? Vanhoista verinäytetutkimuksista on havaittu, että Yhdysvalloissa ei ollut olemassa AIDS-virusta ennen vuotta 1978. AIDS:in äkillinen leviäminen on osoitettu olevan selvästi yhteydessä homoseksuaaleille annetun hepatiitti B-rokotusohjelman kanssa. Jostain selittämättömästä syystä Puolassa syntynyt Venäjällä opiskellut tri W. Szmuness pääsi New Yorkin veripankin päälliköksi muutettuaan maahan vasta vuonna 1969. Hän määräsi säännöt hepatiittirokotetutkimukselle, joissa hyväksyttiin 20-40 vuotiaat mieshenkilöt, jotka EIVÄT olleet yksiavioisia! Voitko keksiä tällaiselle vaatimukselle mitään muuta syytä, kuin taudin levittäminen? Tri Szmuness kuoli myöhemmin vieden salaisuuden mukanaan.

Näin AIDS levisi myös Yhdysvaltoihin. Roy Livesey kirjassaan “Understanding the New World Order” (Uuden maailmanjärjestyksen ymmärtäminen) kertoo raportissa vuodelta 1980, jossa Rooman klubin jäsen ja biologi sanoo eräässä amerikkalaisessa yliopistossa: “On tärkeää, että Yhdysvallat vähentää väkilukuaan kahdella kolmasosalla seuraavan 50 vuoden aikana.” Väkiluvun vähennys on siellä tosiaan juuri käynnissä.

Tri Theodore Strecker lähetti kirjeitä muutamiin maailman arvostetuimmista lääketieteellisistä lehdistä, mutta yksikään ei julkaissut hänen kirjoitustaan. Esim. Lancet -lehti vastasi hänelle, että sen kirjeosasto on liian täynnä sinne saapuneita kirjoituksia. Viime aikoine on kuitenkin ollut maailman lehdissä yksittäisiä kirjoituksia, joissa asiantuntijat ovat sanoneet, että AIDS on luotu laboratoriossa. ADIS:in alkuperästä on saatavana hyvin mielenkiintoinen video “The Strecker Memorandum”, jota voi tilata osoitteesta: The Strecker Group, 1501 Colorado Blvd, Eagle Rock, CA 90041, USA. Aihetta valaisee hyvin myös kirja Dr Alan Cantwell: “AIDS And The Doctors of Death”, Aries Rising Press, Los Angeles, USA.

WHO ei varmaankaan myönnä osallisuuttaan AIDS:in levittämisessä. Jo korvausvaatimukset olisivat liian suuret puhumattakaan maineenmenetyksestä. Vaikka maailman väkiluku onkin laskenut AIDS:in johdosta, ei maailmaa yhdentävien taustavoimien voida virallisesti osoittaa olevan AIDS-ongelman takana. On kuitenkin helppo todeta, että AIDS:in syntymisessä ja leviämisessä on todella jotain mätää. Sitä todistavat myös perusteettomien apinateorioiden levittäminen virallisena totuutena maailman päätiedotusvälineissä, jotka ovat valtaeliitin kontrollissa. Samanaikaisesti yhteys WHO:n rokotusohjelmaan salataan. Lisäksi AIDS sopii hyvin Hegelin teoriaan.

Sen sijaan, että keskittyisimme syntipukkien kaivamiseen, meidän tulee levittää tietoa siitä, että parannuskeino AIDS:iin on ollut olemassa jo useamman vuoden. Se on kuitenkin odotetusti joutunut täydelliseen uutispimentoon. Ja jos jotakin on päässyt julkisuuteen, se on leimattu puoskaroinniksi ja humpuukiksi.

OTSONI – VAIETTU PARANNUSKEINO

Otsoni on hapen kaikkein voimakkaimmin hapettava muoto. Sen kemiallinen merkki on O3, eli siinä on yhdistyneenä kolme happiatomia. Otsonia valmistetaan lääkinnälliseen käyttöön otsonigeneraattorilla. Otsonilla on hyvin voimakas viruksia, bakteereita ja sieniä tappava ja myrkyllisiä aineita hapettava vaikutus. Sen sijaan että potilaan maksaa ja vastustuskykyä rasitetaan erilaisilla myrkyillä, otsoni yksinkertaisesti hapettaa AIDS-viruksen kuoren molekyylit tehden viruksen toimintakyvyttömäksi.

Otsoniterapiassa potilaan vereen annetaan otsoniruiske tai häneltä otetaan 50-100 ml verta, jota sekoitetaan puhtaan lääkinnällisen otsoni/happiseoksen kanssa, jonka jälkeen veri annetaan takaisin potilaalle. AIDS-potilaat tarvitsevat yleensä 1-2 käsittelyä päivittäin 1-2 kk:n ajan. Parhaisiin tuloksiin on päästy tehostamalla otsonin vaikutusta mm. painekammiohoidolla ja otsonipussikäsittelyllä, jolloin potilas ihohuokosia avaavan kuuman suihkun jälkeen kylpee ilmatiiviissä otsonipussissa ainoastaan pään jäädessä pussin ulkopuolelle.

Lähinnä Saksassa ja Yhdysvalloissa on lukuisia lääkäreitä, jotka osoittavat tieteellisissä ja kliinisissä tutkimuksissa pystyvänsä tuhoamaan AIDS-viruksen muiden virusten ohella. Saksassa on käytetty otsonia ilman sivuvaikutuksia menestyksellä erilaisten sairauksien hoidossa yli 50 vuoden ajan. On syytä panna merkille, että vuonna 1976 eli muutama vuosi sen jälkeen kun AIDS levitettiin isorokkorokotteiden välityksellä, Yhdysvaltojen sosiaali- ja terveyshallitus FDA (Food and Drug Administration) julisti otsonin myrkylliseksi kaasuksi, jolla ei ole lääketieteellistä käyttöä. Tarkastelkaamme lähemmin muutamia tapauksia.

Jim Caplan lähetti lokakuussa 1991 kaikille 150:lle AIDS:in huippututkijalle Yhdysvalloissa kopiot verioppiaiheisen lehden raportista (1.10.1991 “Blood, Journal of the American Society of Hematology”), jossa osoitettiin otsonin eliminoineen HIV-viruksen laboratoriokokeissa. Hän odotti kysymyksiä ja mielipiteitä. Yksikään näistä huippututkijoista, jotka käyttävät verovaroja parannuskeinon löytämiseksi, ei vastannut.

Tri James Boyce Yhdysvalloissa vuonna 1991 sai 248 HIV-positiivista potilasta HIV-negatiivisiksi otsoni/painekammioterapiallaan 60 päivässä. Tulos todistettiin oikeaksi suuressa sairaalassa ja riippumattomissa laboratorioissa. Häntä syytettiin “luvattoman lääketieteellisen laitteen käytöstä” (otsonigeneraattori). Boyce luopui lääkärinvirastaan ja ryhtyi maanviljelijäksi. Hänen entiset potilaansa pelkäävät julkisuutta.

Kaksi amerikkalaista lääkäriä vuonna 1991 sai otsoni/dimetylsulfoksidihoidolla 9 potilasta HIV-positiivisista HIV-negatiivisiksi 30 päivässä. Kumpikaan lääkäri ei ilmoita yksityiskohtia eikä nimiään kostotoimenpiteiden pelosta.

John Burdick, yksi ensimmäisistä otsonilla parannetuista AIDS-potilaista, kuoli kovan hermopaineen alla Arizonassa kesäkuussa 1993. Burdick kärsi jatkuvaa viranomaisten painostusta, koska hän omistautui tiedon levittämiselle otsonista. Burdick ei kuollut AIDS:siin, vaan hän pysyi kuolemaansa asti HIV-negatiivisena.

Runsas vuosi sitten kehitettiin ns. “moniatominen poistoyksikkö”, jossa potilaalta lasketaan toisesta kädestä verta, joka otsonoidaan pienessä ylipaineessa ja pumpataan sitten toiseen käteen. Käsittelyä annetaan 1-8 tuntia ja tulokset ovat olleet erittäin lupaavia. FDA ei kuitenkaan pidä keksinnöstä, vaan takavarikoi välittömästi kaikki yksiköt, joista se saa vihiä. Esimerkiksi tri Frank Shallenberger sai tällaisella laitteella hyviä tuloksia AIDS-potilailla Nevadassa Yhdysvalloissa. 15.3.1993 FDA teki ratsian hänen klinikalleen ta takavarikoi häneltä kaksi laitetta, jonka seurauksena hänen AIDS-potilaansa jäivät ilman hoitoa.

Konekiväärein aseistetut poliisit lopettivat vastaavan klinikan Cebun kaupungissa Filippiineillä myös maaliskuussa 1993. Klinikalla oli hoidossa 20 AIDS-potilasta ja kolme syöpäpotilasta, kaikki Australiasta. Kun yksi kuolemansairas potilas menehtyi saavuttuaan klinikalle, joutui hoitomuoto kovan hyökkäyksen kohteeksi australialaisten tiedotusvälineiden taholta. Huolimatta siitä, että potilaiden kunto parani dramaattisesti, lääketieteellistä näyttöä ei jäänyt. Kaikki muistiinpanot hävisivät mukaanlukien tutkimusta kuvanneen amerikkalaisen televisiotoimittaja Sue Ann Taylorin videonauhat.

Yhdysvalloissa taktiikka näyttää olevan seuraavanlainen: FDA takavarikoi kaikki otsonilaitteet ja lääkärien tekemät potilaskertomukset ym. todistusaineiston. Jos sitten joku tiedustelee julkisesti otsonista, FDA sanoo hoitomuodon olevan huijausta, koska mitään lääketieteellistä näyttöä ei ole olemassa. Samaan aikaan FDA on hyväksynyt huippukalliita kokeellisia ja tehottomia AIDS-lääkkeitä, joilla on ollut vakavia sivuvaikutuksia. Myös rokotteiden kehittäminen AIDS:is vastaan on aivan turhaa, koska on olemassa triljoonia geneettisiä yhdistelmiä, miksi virus voi muuntautua.

Koska arviolta miljoona amerikkalaista on saanut HIV-virustartunnan, Yhdysvaltain hallitus ilmoitti 30.11.1993 perustavansa 15 hengen AIDS-työryhmän “tappajataudin vastaiseen taisteluun”. Presidentti Bill Clintonin johtama hallitus ja kongressi ovat vuonna 1993 nostaneet AIDS-tutkimusten budjettia 21% 1,3 miljardiin dollariin. Tuota minä sanon huijaukseksi! Samoin sitä, että kaikenmaailman filmitähtien ja rockmuusikoiden tempauksilla kerätään valtavia summia rahaa ympäri maapalloa parannuskeinon löytämiseksi.

Miksi Yhdysvaltojen sosiaali- ja terveyshallitus FDA ei käy esim. akupunktion kimppuun? Näyttää siltä, että otsoni on uhka väkiluvun vähentämiselle ja valtion terveydenhoitokulujen kasvulle. Ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö ulkomaansuhteiden neuvosto ja muut sisäpiirit kontrolloisi FDA:ta aivan samoin kuin ne kontrolloivat päätiedotusvälineitä. Voidaan myös kysyä, onko otsoni liian yksinkertainen ja halpa lääke lääketehtaille ja lääkärikunnan eliitille? Helsingin vesijohtovesi puhdistetaan otsonilla, eikä teho perustu varmaankaan huijaukseen.


-F, 3.1.2007 20:41

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2