Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


3 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 9/min.
Hae
Teoria
Kaikki puolueet ovat liittoutuneet tavallisia kansalaisia vastaan (Uskottavuus: 0,6; 23 arviota)

Etenkin tänä keväänä voi huomata kuinka kaikki poliittiset puolueet ovat liittoutuneet meitä 'taviksia' vastaan.

Kyseessä on salaliitto jonka avulla pienelle joukolle (kutsuttakoon sitä top 200 joukoksi) pyritään aikaansaamaan hyväpalkkainen, stressitön, helppo sekä useita etuisuuksia sisältävä työ, jonka kustannukset me tavikset iloisesti korvaamme

Perusteluita kyseisen salaliiton olemassaololle ovat mm. seuraavat:

* Yhtenäiset korupuheet joita puolueet kutsuvat 'vaaliohjelmiksi. Puolueet ovat taatusti suunnitelleet ne yhdessä koska niistä on todella vaikea löytää pienintäkään eroa.

* Vaalimainokset jotka eivät juuri eroa perusviestiltään toisistaan (paitsi SAK:n mainos, mutta sehän ei olekkaan puolue... Miksiköhän se 'vaalimainostaa' ?)

* Ennalta tuttu toimintatapa jonka mukaan kaikki puolueet lupaavat jokseenkin samat asiat, mutta eliittijoukkoon pääsevät top 200 voiva vaalien jälkeen unohtaa kaiken lupaamansa (Tämä ei toki ole todistettua ennen kun vaalit on käyty, mutta tulette näkemään että näin on...)

* Se, että niin monet täysin epämoraalisia, jopa laittomia tekoja tehneet henkilöt kuuluvat vaalikaudesta toiseen tähän top 200 eliittiin. En nyt luettele tässä kaikkia nimiä, mutta tiedätte kyllä J''talot, J**mäet, S**t jne...


-Kansalainen, 14.3.2007 12:10

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2