Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: bigotti: tekopyhä, hurskastelija

Pidätkö?


4 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 4/min.
Hae
Teoria
MTV3 pätkii leffoja (Uskottavuus: 1,4; 510 arviota)

Kun viimeeksi MTV3 eli 'maikkari' näytti Avaruusseikkailu 2001 -leffan, oli leffasta mystisesti hävinnyt scifihistorian yksi legendaarisimmista kohtauksista: HAL-9000 -tietokoneen sammutus. Tämä oli toteutettu nopealla, mukamas huomaamattomalla feidauksella. Kysymys ei tosiaankaan ollut mistään elokuvan lyhyemmästä versiosta. Samaa MTV3 teki erittäin monille leffoille, mutta pätkimisen huomasi vain tietenkin tutuista leffoista.

Pommitin MTV3:sta asiasta, mutta vastausta ei kuulunut. Kerroin asiasta erilaisilla foorumeilla netissä, esim hohdossa, jotta asia saisi julkisuutta, ja jo sitä hiukan ihmeteltiinkin.

Pari vuotta tästä eteenpäin kohtauksien poistaminen elokuvista jatkui, mutta sitten huomasin näiden seassa uuden ilmiön: Joissain elokuvissa oli samanlainen feidaus, mutta ilman että hypättiin paria minuuttia eteenpäin. Ilmeisesti kyseessä oli hämäystarkoitus pätkinnän tajunneille.

Pätkimisen tarkoitusta en tiedä. Luulen että tällä haviteltiin lisää mainosaikaa.

Nykyään olen nähnyt pelkästään näitä feidejä ilman omatekoista pätkimistä. Kohta ne varmasti loppuvat kokonaan. Ilmeisesti ovat tajunneet että on vaarallista leikkiä tällaisten asioiden kanssa.

Nyt vain odottamaan että MTV3:n kätyrit klikkaavat tämänkin 'teorian', joka on täysin totta, epäuskottavaksi :(


-ZW, 20.3.2007 08:36

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2