Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


12 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 10/min.
Hae
Teoria
Peruskoulun opettajat epäreiluja (Uskottavuus: 1,0; 71 arviota)

Peruskoulun(luokat 1-9) opettajat juoruavat oppilaista opettajain huoneessa, ja tämän takia oppilaitten numerot saattavat kärsiä joka aineessa, jos on erimielisyyksiä yhden opettajan kanssa.Täten he estävät joidenkin mahdollisuudt päästä hyviin kouluihin, vaikka oppilas sinne ansaitsisikin päästä.

Onko sattumaa, että jos yhden opettajan tunnilla höpötät kaverisi kanssa, niin toisen tunnin opettaja sanoo sinulle, että “KOLMANNEN tunnin opettaja sanoi, ettei teitä voi laittaa vierekkäin istumaan”? Siis kolme eri opettajaa on selkeästi juorunnut kyseisestä oppilaasta.

Jos joku oppilas uskaltaa kyseenalaistaa opettajan väitteitä, niin yllättäen toistenkin aineiden opettajat kohtelevat häntä huonosti käyttäytyvänä, ja laskevat täten numeroita. Todellisuudessa ei vastaava “huono käytös” saisi vaikuttaa kuin käytös numeroon, ellei ole kyseessä kyseisellä tunnilla JATKUVA häiritseminen esim. riehumalla. Ja TIETYSTI heti kun joku opettaja esim. antaa jälki-istuntoa turhasta syystä, niin kollekoiden mielestä “se oli oikeutettua” ja oppilas on TIETYSTI aina väärässä.

Opetushallitus on mätä.


-Kokemusta löytyy, 28.3.2007 18:12

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2