Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: kolportööri: kuljeskeleva kirjojen ja lehtien kaupustelija, varsinkin uskonnollisen tai aatteellisen kirjallisuuden myyjä

Pidätkö?


5 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 14/min.
Hae
Teoria
Lisää rahasusta tv-chateissä! (Uskottavuus: 1,7; 1 347 arviota)

Tässä pari tapaa, jolla meitä kusetetaan tv-chateissä:

Oletteko huomanneet, että esim. Sunbtv:n päiväkahvi-ohjelmassa (kuten muissakin) juontaja ei vastaa kuin tasan siihen, mitä katsoja kysyy tai jättää jutun jotenkin kesken. Esimerkkejä:

Katsoja lähettää viestin:

“Onko sulla lemmikkejä?”

Juontaja vastaa:

“Ketä sä nyt tolla tarkotat? Ai muako?” ja jatkaa juttujaan.

(Katsojan täytyy lähettää sama viesti uudelleen ja yarkennettuna)

TAI:

“Mulla on yks kissa. Vai tarkotatko niiku jotain muita kun eläimiä?”

(Juontaja koittaa herättää katsojan mielenkiinnon, sekä sillä, ettei kerro mahdollisesta lemmikistään mitää, että esittämällä vastaukseksi kysymyksen)

Katsoja vastaa toiselle katsojalle:

“Moi. Mäki pelaan Sims-pelejä”

Juontaja sanoo:

“Sims-pelejä. Mitä nää Sims-pelit nyt sit niiku on? Kertokaa hei mulle, kun mä en yhtään tiedä! Onko ne jotain sellasia tietokonepelejä? Vai sitte, sitte sellasia niikun lautapelejä? Hei valaiskaa mua nyt näistä Sims-peleistä ja kertokaa mulle, kun mä en yhtään tiedä!”

(Vaikka juontaja tietäisikin pelin, hän kysyy mikä se on, ja saa helposti katsojat lähettämään lisää viestejä. Hän myös pelaa samalla aikaa turhanpäiväiseen, ja jättää lukematta muutaman viestin, jotta katsojat lähettäisivät ne uudelleen)

Kun chatissä on kisa, esim. “kerro lapsuusmuistosi” niin kisaviestin alkuun pitää laittaa sana kisa. Tästä sanotaan kuitenkin niin harvoin, että uudet katsojat eivät laita sanaa viestin alkuun. Kun katsoja lähettää viestin:

“Mun paras lapsuusmuisto on kun äiti teki pannukakkua”

Valvoja tai juontaja sanoo:

“Jos sä siis haluut osallistua tohon meidän kisaa, niin musita laittaa viestin alkuun sana kisa. Eli lähetä sama viesti uudelleen mutta sana kisa siihen alkuun vaan.”

Jos valvoja voi poistaa ruutuun menevät tekstit, kai hän voi myös laittaa ilmiselvästi kisaviestit osallistumaan?

Sama juttu on myös, mikäli kisa-sanan perässä on esim piste tai pilkku.

Laatikko, jossa viestit näkyvät, on erittäin pieni, ja viestien välissä on rako, ja valvoja vastaa yleensä aika pitkästi katsojien viesteihin, joten itse viesteille jää vähän tilaa. Näin kaikki viestit eivät mene ruudulle, joka saa näytettyjen viestien lähettäjät hyppimään riemusta. ja saa useat lähetyksen katsojat alitajuntaisesti lähettämään viestin vain nähdäkseen, esitetäänkö se. Kuitenkin kaikista viesteistä, myös niistä, joita ei näytetä, peritään iso maksu.

Siinä ne, ja kun ajattelet, kaikki erittäin mahdollisia, lähes varmoja kusetustapoja, eikö?

Kiitos kun jaksoit lukea tämän viestin!


-nuori epäilijä, 25.4.2007 19:05

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2