Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


4 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 9/min.
Hae
Teoria
Aapo Puuskala on tapettu. (Uskottavuus: -0,3; 40 arviota)

Aapo Puuskala on käyttäytynyt viime aikoina hieman oudosti.

1. Kun Lintukodon sytytä kynttilä-sivulle tu kynttilä Petri munckille, Aapo kommentoi sitä, ettei sivustolle tulevia viestejä tarkasteta etukäteen näi, “Se ei ole ollut mielestäni tarpeellista, koska sinne tulee niin vähän asiattomia viestejä. Tämä on kyllä ihan uusi tilanne.” Minun käsittääkseni syy on kuitenkin tarkistamattomuudelle on se, että se rikkoisi yksilönvapautta. Nyttemmin kyseiselle sivulle tulevat kynttilät tarkistetaan etukäteen.

2. Aapo Puuskala on poistanut Lintukodosta musavisan, koska se oli tekijänoikeuslain vastainen. Jos yrittää mennä Mus avisaan tulee teksti jossa lukee näin, “Musavisa on poistettu jotteivät Teoston poijjaat vallan hermostu.” Aapo on kuitenkin kirjoituksessaan “kiltteys ja joulu” näin, “Itse suosittelen noudattamaan vain ja ainoastaan niitä lakeja ja sääntöjä, joiden sisällön, merkityksen ja tarkoituksen ymmärtää ja joiden kokonaisen vaikutusketjun hyväksyy.” eikö musavisan poisto ollut tämän ajatuksen vastainen?

3. Kun Aapo teki ennen eduskuntavaaleja gallupin seuraavasta pääministeristä, ehdokkaina oli vain kolmen suuren puolueen pääministeri ehdokkaat. Luulisi kuitenkin, että yksilönvapauden nimissä olisi vastaajille annettu mahdollisuus ottaa kuka tahansa pääministeri ehdokas. Kun Aapo kysyi parsta puoluetta, oli vielä kaikki puolueet vaihtoehtoina.

Tämä on ollut niin epä aapomaista käytöstä, että veikkaan että joku on tappanut Aapon ja vallannut Lintukodon. En tiedä että kuka tai miksi, mutta pelkään että pian se selviää.


-mä, 19.5.2007 18:23

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2