Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: pylorus: mahanportti

Pidätkö?


6 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 12/min.
Hae
Teoria
Kurt Cobainin kuolema... (Uskottavuus: 0,4; 38 arviota)

courtney love murhasi Cobainin mutta hänellä ei ollut taitoa tehdä sitä yksin... hän teksi sen jonkin hallituksen firman avustuksella

KOSKA:

Courtney Love oli tapahtumia ennen vakuutellut medialle, että Kurt oli itsetuhoinen, toisin kun koko muu Kurtin suku oli sanonut, että asia on valhe.

kuten tekstissä “Kurt Cobain elää”

(joka ei välttämättä ole täyttä paskaa, koska kun saa laukauksen suuhun iho vetäytyy sisään ja siksi hänet tunnistettiin ainoastaan saman veriryhmän, vaatteiden ja ihon värin avulla ja sen että hän oli kodissaan.)

kurt ei olisi pystynyt ampua itseään

sen jälkeen kun olisi kiskaissut heroiinit.

Ja haulikko oli liian pitkä että hän olisi saanut piipun suuhun ja painaa liipaisinta, eikä hän voinut laukaista jalalla koska hänellä oli kengät jalassa olisihan kengät jalassakin voinut laukaista muttei siinä kunnossa jossa niitten aineiden jälkeen ollaan.

ja hän ei voinut myöskään käyttää mitään narua kun paikalla ei sellaista ollut ja kuolleena sitä olisi ollut paha piilottelemaan.

Ja Kurtilla ei ollut hanskoja, mutta kuitenkaan itsemurhaviestistä eikä haulikosta löytynyt sormenjälkiä.

ja muutama fania on tunnistanut itsemurhaviestin viestinä jonka kurt oli heille lähettänyt fanikirjeen saatuaan mutta kohtaa jossa kurt puhuu itsetuhoisuudesta ja vähäisestä halustaan elää, eivät fanit tunnistaneet ja samaiset kohdat ovat satojen käsiala experttien mielestä eri käsialaa kun loput tekstistä.

Ja ei kukaan satu tietämään miten helvetin paljon rahaa Courtney Love on tästä saanut... ja Kurt villitsi nuoria hän mm. antoi mallia miten rekan kylkeen maalataan spraymaalilla “god is gay” elli “jumala on homo”

kiitos kun luit... toivottavasti tämä inspiroi taistelemaan kurtin kunnian puolesta.


-profeetta74-52, 4.7.2007 11:27

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2