Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: frakki: miesten juhlapuku, johon kuuluu hännystakki

Pidätkö?


2 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 11/min.
Hae
Teoria
Limsapullojen pakko-ostoa (Uskottavuus: -0,2; 67 arviota)

Olette varmasti huomanneet, että markkinoille on tullut vaikeasti irtirevittävä pahvi, joka nivoo kaksi puolentoista litran limsapulloa yhteen. On siis ostettava enemmän kuin tarvitsee. Jos on heikko käsistään, ei saa revittyä pahvia irti. Ne, jotka eivät saa pulloja irti toisistaan, tyytyvät kohtaloonsa. Jossakin vaiheessa viha tällaista heikkojen sortoa vastaan voimistuu ja saa ihmisessä aikaan psyykkisiä patoutumia. Loppujen lopuksi ihmisestä tulee hullu ja valtiolla ei ole varaa hoitaa häntä. Ja koska hoitoa ei ole, hän tappaa sillä ei tiedä miten muuten purkaisi vihaansa. Jos taas hoitoa loppujen lopuksi löytyy, hänet pumpataan täyteen aineita ja on lääkärien hallittavissa.

Toisaalta, jos juo kaksi isoa limsapulloa yhden sijaan, on suuri todennäköisyys että lihoo. Kahden pullon ostamisesta ja juomisesta tulee tapa. Ja kun ihminen lihoo, on suuremmat mahdollisuudet sairastua diabetekseen tai sydänsairauksiin. Sairaana täytyy mennä yhteiskunnan järjestämän lääkärin vastaanotolle, kunhan on ensin odottanut kolme kuukautta jonossa. Kyllähän siinä ajassa hulluksi tulee! Jos ei tule, kyllä se lääkäri sitten neuvoo sellaiset lääkkeet, jotka täytyy ottaa on sekunnin tarkkuudella. Taas on ihminen hallittavissa. Tämä voi olla viimeinen pisara. Ihminen turhautuu ja tappaa taas. Ja kaikki vain yhden ylimääräisen limsapullon takia.

Mutta miksi sitten myydään kahta limsapulloa yhteen sidottuina? Kun juo kyseistä sokerilientä, hampaat reikiintyvät ja muutkin sairaudet lisääntyvät. Kun on kipeä, täytyy siis mennä lääkärille. Lääkärit ovat kuntien palveluksessa (ja kunta valtion palveluksessa) ja määräävät sellaisia lääkkeitä, joiden avulla voivat hallita ihmisiä. Myös limsayhtiöt hyötyvät kun ihmiset ostavat heidän limsojaan. Salaliitossa ovat siis limsayhtiöt, jotka houkuttelevat ihmisiä ostamaan sokerilientään; hammaslääkärit, jotka “paikkaavat” vioittuneita hampaita; lääkärit, jotka “hoitavat” limsasta lihoneita sekä valtio, joka sallii limsapullojen mainostamisen ja myynnin sekä maksaa tohtoreille palkan.


-E.S., 23.6.2004 21:45

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2