Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Pidätkö?


6 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 41/min.
Hae
Teoria
EU:n susi politiikka! (Uskottavuus: -0,3; 35 arviota)

Nonii olen pitkään seurannut EU:n susi politiikan kehittymistä, ja ajattelin nyt raportoida epäilykseni. Suomesta on tulossa susimaa. EU haluaa myös rajoittaa suden metsästämistä, ehkä nähdäkseen sen sotakoiria korvaavat ominaisuudet.

No nyt haivantoni perusta eli niin sanotut “susiportaat” Näin näistä taannoin jutun eräässä lehdessä, ja nämä ovat oikeasti tiedemiehen tekemiä. “portaat” on luokiteltu 1-7.

1) Susia on vähän, media hokee: Suojele sutta... Suojele sutta... Susi saa lisääntyä rauhassa.

2) Susia aletaan satunnaisesti nähdä metsissä.

3) Sudet alkavat tulla öisin ihmisten pihapiireihin, näistä kertoo koirien hukunta. Ensimmäiset koirat joutuvat suden suuhun. Media hokee: Susi kuuluu Suomen luontoon, mutta unohtaa mainita sen, että koira ei ole suden ravintoa.

4) Sudet alkavat seurata ihmisten arkisia toimia välimatkan päästä, niin kuin potenttiaalisena saaliseläimenä. Uteliaimmat sudet voi jopa yllättää kurkistelemasta ikkunoista. Sudet alkavat hyödyntaa kaatopaikkoja. Koirat eivät ole enää turvassa pihapiirin ulkopuolella. Nautojen yms. kimppuun on hyökkäilty. Media vaikenee.

5) Suuria kotieläimiä alkaa kuolla suden suihin. Koirat eivät ole turvassa yksin. Sudet tutkivat ihmistä lähemmän välimatkan päästä, saattavat seurata pakenevaa koiraa eteiseen asti ja karja alkaa käyttäytyä levottomasti ulkona. Ensimmäiset ihmisuhrit. (Pieniä lapsia). Poliisi alkaa tutkia oikeuksiaan rajoittaa sutta. Innokkaimat viherpiipertäjät toitottaa: ON KUNNIA KUOLLA SUDEN SUUHUN!!

6) Koirat eivät ole turvassa edes ihmisen kanssa, susi alkaa hyökkäillä ihmisen kimppuu kömpelösti ja epäiröiden, yleensä paeten jos ihminen ottaa jonkun pitkän esineen. Sudet eivät juurikaan enää poistu saaliiltaan, mutta laukaukset saavat ne varovaisiksi. Ensimmäiset ihmisuhrit. Media ei kerro kuin yksittäis tapahtumista paniikin välttämiseksi.

7) Sudet alkavat saalistaa ihmistä kuin normaaleita riista eläimiä, joukolla ja

armotta, käyttäen hyväksi koko massaansa.

Siinä voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä suden harmittomuudesta! Kiitos kun jaksoit lukea tämän.


-Wannabe Mulder, 9.8.2007 08:24

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2