Lintukoto logo

Lintukoto / Muut / Salaliittoteoria

Lintukoto etusivu > Muut > Salaliittoteoria > Haku

Päivän sana: sariini: eräs hyvin myrkyllinen kaasu

Pidätkö?


13 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 15/min.
Hae
Teoria
Sinkkuäidille sulhanen (Uskottavuus: 0,3; 26 arviota)

Yksi ryhmä joka aiheuttaa menoja suomalaiselle sosiaaliyhteiskunnalle ovat nämä sinkkuäidit joita kansanomaisemmin yksinhuoltaja äideiksi kutsutaan. Keskiverto yksinhuoltajaäiti tänä päivänä on peruskoulutusta juuri läpi päässyt alle 27-vuotias ja ammattikouluttamaton. Ensin he elävät äitiys- ja sitten hoitotukien varassa. Kun ne loppuvat he haluavat saada lapselleen hoito- tai tarhapaikan jotta saavat aikaa itselleen.

Ongelman ydin; yhteiskunnan varoilla elätetään tämä äiti ja hänen lapsensa. Yleensä vielä nämä lapset saavat hoitopaikat joita työssä käyvien vanhempien lapset tarvitsisivat kipeämmin.

Salaliittoteoria; tässä sarjassa nämä yksinhuoltajaäidit, jotka ovat mediaseksikkäästi nimetty sinkkuäideiksi, esitetään työssä käyvinä, itsenäisinä, maailman menossa mukana olevina ja koulutettuina saaliina joista kannattaa jo vähän kilpailla televisiossa. Tällä pyritään siihen, että työssä käyvät miehet eivät enää vierastaisi ajatusta vieraan miehen lapsista ja yksinhuoltajaäideistä. Näin sosiaalijärjestelmä voi leikata heidän saamiaan tukia vedoten avo/aviopuolison tuloihin. Tästä seuraa valtiolle huomattavat säästöt.


-Näinhän sen täytyy mennä, 10.10.2007 21:27

Kuinka uskottava teoria on?
-2 -1 0 +1 +2