Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Pissikset

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset

Pidätkö?


7 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 7/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Yhteiskunta tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Ns. pissaliisat eli “pissikset” ärsyttävät. 14 348 lukijaa, joista 1 976 eli 14% on antanut arvosanan (9-).

Pissikset

Pissikset. Tuo uusi laji maailmassamme. Pissiksiä eli pidemmin sanottuna Pissa-Liisoja näkee nykyään joka päivä ja miltei joka paikassa. Itse näen niitä koulussa joka päivä, ja joten kuten jaksan kuunnella sitä kikatusta ja kirkunaa ja löpinää kaiken maailman “tärkeistä” asioista, eli meikeistä, vaatteista yms. Onneksi meidän koulussamme ei ole aivan pahimpia tapauksia vielä tavattu.

Mistä sitten tunnistaa stereotypisen pissiksen? No, hänellä on yleensä vaatteet prikulleen muodin mukaan, vahvat meikit naamassa, housut ovat yleensä kireät, jotain Miss Sixty -merkkiä tai vastaavaa. Hän puhuu yleensä kovalla äänellä tekemisistään, yleensä siitä, mitä viikonloppuna tuli taas ryypättyä, pojista jonka kanssa sekoili ja muutenkin vihjailee kaikesta “hauskasta”, mitä viime viikonloppuna tuli taas tehtyä, että saisi muut, tavalliset pulliaiset, kateellisiksi.

Hän suhtautuu myös ylimielisesti ns. tylsiin ja alempiarvoisiin ihmisiin, joilla ei ole tapana mennä ryyppäilemään joka ikinen viikonloppuna, eivät polta kuin korsteenit ja jotka eivät meikkaa, jos menevät takapihalle ottamaan aurinkoa ja jotka pukeutuvat oman tyylinsä mukaan tai ns. tavallisesti.

Jotkut pissikset voivat olla ihan siedettäviäkin, mutta ne, jotka halveksivat toisia ihmisiä tai kiusaavat erilaisia, ja ovat kaiken lisäksi huomionkipeitä, ovat niitä ärsyttävimpiä. He saavat aina sapen kiehumaan väkisinkin.

Eräällä internet-sivustolla on kaikenlaista infoa Pissa-Liisoista, mm. levinneisyys, elinpaikat jne. Se jo todistaa, että tämä laji on tullut jäädäkseen, eikä aivan heti kuole sukupuuttoon, valitettavasti.

PS. En yleistä, tämä on vain yksi mielipide muiden joukossa.

-Iida Koukkari, 9.5.2006

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
10 tuoreinta kommenttia 180:sta. Näytä kaikki kommentit
Kommentit
#6399

ne on muuten aika neitimäisiä poikia,vai miten sen paremmin sanois.

-jm, 6.9.2007

#6725

Mikähän ihme siinä on, kun juuri kukaan ei osaa enää nykyään kirjoittaa näissä teksteissä yhdyssanoja yhteen, vaan kirjoittaa ne kahtena eri sanana. Onko opetus kouluissa kokonaan lopetettu?

-PL, 6.10.2007

#7121

Tai oppi ei oo menny perillä? -Tunnustan.

--, 13.11.2007

#7128

PL, ihan oikeassa olet. Pissaliisahan kirjoitetaan yhteen, eikä ole edes erisnimi. Sä, joka tän kirjoitit, opettele kuule ensin kirjoittamaan ja vasta sitten julkaise se Agorassa. Mutta katsotaan nyt metsää puilta, niin olet kyllä ihan oikeassa. Mutta usein pissiksiksi haukutaan (tosin syyttä) myös sellaisia, jotka esim. meikkaa ja käyttää stringejä tai käyttää teinimäisiä sanoja kuten “daah” tai “ihQ”. Se ei välttämättä tarkoita, että on pissis. Pissikset sen lisäks myös huutaa, kiroilee, juo hirveesti ja polttaa tupakkaa.

-Tätä mieltä, 13.11.2007

#7493

Pissikset ei kyllä koskaan oo siedettäviä. Ne on AINA tosi ärsyttäviä.

-Anna haulikko näin pissiksen, 5.1.2008

#8920

Voi olla niin tyhmä nimitys kuin pissis tai en ole nähnyt niin kun asuin nuoruuden seinäoella, mutta ihan hyvinhän “pissikset” liikkuvat muidenkin ihmisten kanssa. Jotenkin niin tyhmä kategorointi kun ihmiset on yksilöitä. Vaikka tosin onhan noita täysin nämä “pissis”kriteeritkin täyttämiä, vaikka niistä osa ovat syntyneet/muokkautuneet tähän kategoriaan. Eli loppuvetona että on olemassa ihmisiä jotka pitävät muita ihmisiä ala-arvoisina ja tapailevat poikia mutteivat polta,juo tai yn. (Tai sitten vaikka tyyppi joka puhuu pukeutuu tohon tyyliin mutta on muuten kiltti tyttö. Toi nyt kuullosti pöllöltä ja noi oli vaa esimerkkejä.) “pissiksiä” on erilaisia angstaavia tai sitten ystävällisiä ja iloisia.

-nixoni, 3.7.2008

#11468

hei, hieno kirjotus:D:D:D loistavaa työtä, i agree

-jabsu, 5.4.2009

#11997

s11s v01 d44;oVoi vittu ku jaksatte jauhaa kuinka rasittaviii pissikset on;dOlkaa sit itte rauhas jotaa nörtteijjj;o

-D44, 27.6.2009

#13337

:D:D:D Hahahhaa, oikein naurattaa itseänikin tämä vanha kirjoitus. Onhan ne “lissut” rasittavia tapauksia joo... lähinnä naurattaa kuitenkin nykyään vain sellasetkin. Lapsiahan ne yleensä on, teinejä ja silloinhan pitää olla niin olevinaan... enpä nyt itsekään aina niin järkevä ollut siinä iässä. Joo, kiitos vaan kommenteistanne, olen ikuisesti kiitollinen ;D

-Iida Koukkari, 15.2.2010

#13830

s11s 3i v01 0ll4 t0774!;OOvittu menkää jonnekki muuaallee angstamaa ku me ihQraXupeIpet ollaa muka nii vitun rasittavia!Vittu ette tiiä ees vitun vittuu mitä me lissut ollaa!!!!!

-ihQraXupeIpeloWeeeE, 3.11.2010

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Yhteiskunta tai muista aiheista.

Sinua saattaa kiinnostaa myös jokin seuraavista: