Lintukoto logo

Lintukoto / Agora / Käsittämätöntä lotrausta

Lintukoto etusivu > Agora > Kaikki kirjoitukset
Päivän sana: junkkari: riehakas nuorukainen; (historiassa:) upseerikokelas t. lippua kantava aliupseeri (eräissä maissa)
8 käyttäjää paikalla, sivulatauksia 17/min.

Lisää kirjoituksia aiheesta Koti tai muista aiheista.

Tiivistelmä: Mitä te siellä suihkussa oikein lotraatte? 5 228 lukijaa, joista 822 eli 16% on antanut arvosanan ().

Käsittämätöntä lotrausta

Olen usein ihmetellyt sitä, kuinka kauan ihmiset oikein jaksavat suihkussa lotrata. Tein siitä päivän kysymyksenkin ja sen tulokset olivat minulle yllätys.

Minusta suihkussa on pääosin aika typerää seistä. Paikkojen pesemiseen ei muutamaa minuuttia pidempään saa millään kulumaan. Vai kuinka antaumuksella te kainaloitanne siellä hinkkaatte? Ja mitä suihkussa enää paikkojen pesemisen jälkeen tekee? Seisoo siinä munasillaan tyhmän näköisenä, vesi kaljuun lotisten ja odottaa että vartti on kulunut? Tai sulkee silmät, kääntää kasvot kohti vesisuihkua, ynisee ja haroo käsillä kaljua kuin shampoomainoksessa ikään?

Vai onko niin, että hiustenhoito vaatii aikaa? Mutta kyllä sitä aika intensiivisesti saa kuontaloaan vispata että siihen noin kauan saa aikaa kulumaan. Tai ehkä kyse on jostain omituisesta nautiskelurituaalista josta en ole koskaan päässyt perille. Kenties hurjat, seksuaalisesti omavaraiset seksiorgiat?

Vettä Suomessa riittää, eikä se siitä kulu vaikka sitä kierrättääkin. Vedenpuhdistamot saavat hiukan lisää töitä. Kalleinta on varmasti se veden lämmittäminen. Vai otetaanko sitä usein puolen tunnin suihkuja kylmässä vedessä? :-)

Käsittämättömyydessään samaan katogoriaan yltävät enää Suomen Euroviisuvoitto ja Seiskan levikki.

-Aapo Puskala, 7.6.2006

Arvosanajakauma
4
5
6
7
8
9
10
10 tuoreinta kommenttia 32:sta. Näytä kaikki kommentit
Kommentit
#3398

Täytyy tunnustaa. täälläkin yksi lotraaja. Mutta: on minulla muutamia perustelukin. Kuvittele nyt: ulkona paukkuu 25 asteen pakkanen, olet juuri joutunut kävelemään 3 kilometriä ulkona kylmässä viimassa, ilman hanskoja ja hattua. tulet kotiin ja menet suihkuun. Eikö olekin muka aivan ihanaa vain olla kuumassa suihkussa, seistä ja antaa vain veden valua itsesi yli? kokeile joskus, niin ymmärrät sen lotrauksen. ihanaa se on.

-suihku on hyvä keksintö, 26.8.2006

#3409

En itsekään ymmärrä, miksi ihmeessä jotkut lutraavat seistä suihkussa jopa kymmenestä minuutista ylöspäin. Itselläni menee suihkuun korkeintaan pari minuuttia, jolloin tulee vain paikat ja tukka pestyä. Suihkussa lutraaminen on turhaa veden kulutusta, vaikka meillä ei mitään vesipulan riskiä olisikaan.

-Ihmemies, 31.8.2006

#3474

No kyllähän siellä saa aikaa kulumaan. Pesee hiukset pigmenttishampoolla, jonka pitää vaikuttaa muutama minuutti, pesee vartalon, ajelee karvat, mahdollisesti kuorii ihon, hoitoaineen pitää vaikuttaa myös pari minuuttia ja välissä kaikki huuhtelut. Lisäksi minäkin tykkään lotratau, joten kyllä siellä saa helposti puolikin tuntia kulumaan :D

-Lotraaja, 22.9.2006

#3499

Lotraaminen on hyvä asia ;) Juurikin sen takia, että työttömyys vähenisi vedenputsaus alalla :D

*naurahdus*

juupp.. Otan osaa xD

Repslol***

-_MeikäOsaa_, 25.9.2006

#3553

Itselläni menee yleensä 15-25 min. Omituisinta omassa lotraukessani on se, että käytän yleensä suihkuhattua, kun ei huvita mennä märillä hiuksilla kouluun, joten aika ei kulu siihenkään...

Se on vaan niin mukavan lämmintä se vesi, ja matka lämpimästä pyyhkeen suojaan on kovin pitkä, kaksi metriä :)

-Lutra lutra, 3.10.2006

#3613

Minulla menee se 10-20 min, jos on kiire menee vähemmän.

Mutta talvella varsinkin on kyllä kiva olla kuumassa suihkussa.

Ihan vaan seisoskellessa, varsinkin kun veri ei kierrä kunnolla ja jalat ja kädet palelevat usein vaikka nuori olenkin.

-SYY, 12.10.2006

#3746

Käsittääkseni veden ottaminen hanasta maksaa. joten veden lotraaja huuhtelevat rahansa vetenä viemäriin.

-mä, 12.11.2006

#5104

Ex-kämppikseni olivat niitä idiootteja,jotka seisoivat lähemmäs vartin suihkussa ja VESI OLI PÄÄLLÄ KOKO AJAN.No,mikäs siinä,asuessa soluasunnossa,jossa ei tarvi maksaa kuin vajaa parisataa eukkaa vuokraa,johon sisältyy sähkö ja vesi.Mutta olisivat nämä lutraliisat voineet silti vähän käyttää pientä aivokapasiteettiaan ja säästää ympäristöä.Minä teen itse niin,että suihkutan itseni pikaisesti(menee ehkä 15 s),hieron shampoot päähän ja pesen sitten kropan(shampoo ehtii vaikuttamaan),ja sitten huuhdon itseni taas.Käytän silloin tällöin hoitoainetta,ja joskus siinä samalla on hyvä kuoria vartalo ja kesällä etenkin ajella karvat sääristä.Silloin menee vähän enemmän vettä,mutta yritän kuluttaa sitä silti mahdollisimman vähän.Pienillä jokapäiväisillä tapojen muuttamisilla(kuten hanan sulkeminen hampaiden harjauksen ajaksi)voi auttaa ympäristöämme,jonka jonain päivänä jätämme lapsillemme.Ja toivonkin nyt,ettei tulisi ikäviä “hemmetin viherpiiperö”-kommentteja,kiitos.Asiallisuus on valttia.

-joku tyttö vaan, 2.4.2007

#5436

Suihkussa on niin mukavaa :) Lämmin vesi, voi rukoilla rauhassa.. mutta usein en tykkää mennä suihkuun.. joskus on niin tylsää siellä olla :) Ja ei jaksa harjata hiuksia ja ottaa vaatteita valmiiksi... yleensä menee 10 min. Mutta sillon haluan mennä, jos on kylä, esim jos olisin just tullu 20 km pyörälenkiltä sade säässä. Niin pitkä matka on lähimpään kioskiin.

-Oikeassa olen :), 4.5.2007

#5441

Pesemiseen menee aikaa varmaankin alle viisi minuuttia, mutta suihkussa olen 30-45minuuttia. Istun suihkun alla, mietiskelen kaikenmaailman asioita, laitan silmät kiinni ja rentoudun. Näin olen tehnyt ihan lapsesta saakka. Joskus kun täytyy rentoutua oikein kunnolla, laitan kylpyhuoneeseen kynttilöitä.

Minulla ei ole paheita, en rentoudu alkoholilla, en tupakalla. Suihkussa käynti on paheeni, sen tiedostan kyllä. Silti en ole tuntenut huonoa omatuntoa, enkä luultavasti tunnekkaan, vaikka joku sitä ihmettelee ja kovasti tuomitsee.

-Lotraillija, 4.5.2007

Oma kommentti
Kommentti Älä käytä HTML-tägejä viestissäsi, vaan pelkkää tekstiä. Linkit muodossa http://...
Nimi
Tarkistus Paljonko on kaksitoista ynnä viisi?
 

Agora on julkinen foorumi jossa voit julkaista kirjoituksesi. Kaikki voivat lukea, kommentoida ja arvostella kirjoituksia mutta julkaiseminen edellyttää rekisteröitymistä. Kirjoitukset jaetaan useisiin eri aiheisiin.

Lisää kirjoituksia aiheesta Koti tai muista aiheista.

Sinua saattaa kiinnostaa myös jokin seuraavista: